Какво е SEO оптимизация на сайт

SEO оптимизация – какво всъщност представлява този процес? Той представлява подобряване с технологични и маркетинг средства на класирането и откриваемостта на вашия уеб сайт в търсачките като Google. Този подход повишава обема на трафика във вашия уеб сайт на потенциални клиенти, а така респективно и продажбите ви. Самото класиране на първо място в Google, както и такова в топ 3, топ 5 и топ 10 резултатите ясно показва великолепните резултати при ефективна SEO оптимизация за търсачки на един сайт.

 

Защо ни е нужна оптимизация на сайт?

SEO оптимизацията е страхотен начин да повишите онлайн видимостта си и да максимизирате печалбите си в пъти благодарение на таргетирания трафик, който търсачките ще донесат на вашия уеб сайт и на вашия бизнес. Подобряване на класирането ви за предлаганите от вас продукти или услуги в резултатите на Google прави точно това като води потребители, търсещи от къде да купят продукта/услугата, които предлагате.

 

Как подобряваме вашата онлайн видимост?

Използваме onSite, onPage, offSite в технологично отношение, за да максимизираме ефективността на вашето онлайн присъствие. Помагаме на търсачките да разбират по-добре информацията ви и така да я предложат на повече потребителите като полезна и важна за тях. Съчетаваме техническото know how с маркетингов подход, за да гарантираме и мощна ефективност в резултатите на търсачките или т.нар. SERP.

 

Кой плаща за SEO оптимизация?

Най-големите компании в световен мащаб се борят с конкуренцията чрез редица методи като един от тях е именно SEO оптимизацията. Много малки и средни фирми, мислещи в перспектива също разчитат на този ефективен начин за реклама като начин да се разраснат и да постигнат своите дългосрочни цели по отношение на продажби и печалби.

 

Защо да изберете IdeaMax.eu при нужда от оптимизиране на сайт?

 

SEO PRO

За малки сайтове до 50 страници
от 649 лв без ДДС

SEO одит
Анализ на ключови думи & фрази
Мониторинг
OnSite оптимизация
Risk free link building
SEO консултация
Видими резултати (2-3 месец)

SEO ELITE

За фирмени сайтове до 100 страници
от 799 лв без ДДС

SEO одит
Анализ на ключови думи & фрази
Мониторинг
OnSite оптимизация
Risk free link building
SEO консултация
Оптимизация на текстовете
CRO анализ
Видими резултати (2-3 месец)

SEO ULTRA

За магазини до 500 страници
от 999 лв без ДДС

SEO одит
Анализ на ключови думи & фрази
Мониторинг
OnSite оптимизация
Risk free link building
SEO консултация
Оптимизация на текстовете
CRO анализ
5 UX препоръки
До 20 продуктови текста / месец
Видими резултати (2-3 месец)

SEO ENTERPRISE

За медии/магазини над 1000 страници
от 1549 лв без ДДС

SEO одит
Анализ на ключови думи & фрази
Мониторинг
OnSite оптимизация
Risk free link building
SEO консултации
Оптимизация на текстовете
CRO анализ
5 UX препоръки
До 40 продуктови текста / месец
State of the art SEO v3.0
50% OFF за управление на CPC кампании
Видими резултати (3-4 месец)

*Цените и параметрите на SEO пакетите са предложени по-скоро като сравнителнo-ориентировъчни, а не като константни и могат да варират в зависимост от конкурентността на нишата и целите.
**Цените се отнасят за абонаментна оптимизация на сайтове на български език  за Google.bg за 1 месец, при сключване на договор за поне 6 месеца.

Искате дори повече – разгледайте нашия план “100% Резултати” и ако той е подходящ за вас ще можете да плащате само за класирани думи и фрази!

 

Легенда:

  • SEO одит – включва препоръки по оптимизацията на сайта, които трябва да бъдат реализирани, за да се подобри неговата комплексна видимост и за да се избегнат потенциални наказания. В случай, че вашият сайт използва Open Source CMS, то реализацията на препоръките от одита се реализират безплатно.
  • Анализ на ключови думи и фрази(Keyword analysis) – Подбираме силно ефективни ключови думи с достатъчен обем търсения и високо ниво на конверсия, за които да ви класираме приоритетно за максимален ROI. Стремежа ни обаче е предимно да увеличим вашите продажби чрез огромни клъстери от семантично свързани с вашия бизнес ключови думи и фрази.
  • Ежемесечен отчет – предоставя регулярна информация в таблица за промените в класирането на вашия сайт
  • Мониторинг на ключови думи и фрази – предоставя постоянно наблюдения на ключовите думи и фрази в SERP, както и мониторинг на трафика

Горните цени за SEO оптимизация на сайт са относителни и имат за цел да ориентират приблизително потребителите за стойността на услугата. Предлагаме и строго индивидуални решения, които са фокусирани около вашите нужди и потребности, за да постигнем заедно оптимални резултати и класиране на първи позиции в търсачките.
Ако се нуждаете от по-гъвкаво решение според вашите нужди конкретната цена на оптимизцията за търсачки може да варира според редица фактори, но не може да бъде по-ниска от минималната посочена по-горе.

SEO оптимизация
4.7 (94.74%) 137 гласa