Какво е SEO одит?

SEO одитът представлява задълбочен анализ на настоящото състояние на вашия сайт и де факто има за цел да определи дали той следва най-добрите препоръки на търсачките като Google, за да съумее да се класира максимално добре в резултатите при потребителските търсения.

Тази услуга е свързана с т.нар.OnSite част от процеса на оптимизация, който се фокусира изцяло върху техническата и контент частта на сайта с идеята да бъдат направени SEO препоръки, които след реализация да успеят да генерират максимизиране на вашата видимост пред потребителите онлайн.

Реализацията на тези препоръки не влиза във фиксираните цени и се счита, че при нормални обстоятелства тя бива реализирана от хората, поддържащи вашия сайт, освен в случаите, когато това не правим самите ние. Разбира се има вариант, в който това можем да направим и ние, като за това се заплаща еднократна отделна такса, която може да варира според промените, които се налагат, типа използвана система и т.н.

Какво представлява одита в контекста на цялостната оптимизация

OnSite oдитът е като основата на къщата, наречена уеб сайт. Една от най-честите грешки е, че мнозина собственици на сайтове и бизнеси решават да подобрят класирането си директно използвайки методите на линк билдинга, а това е всъщност покрива на тази метафорична къща.

Не забравяйте, че преди покрива, преди стените, преди пода трябва да положите стабилна основа, над която да изградите един перфектен уеб сайт, който се класира чудесно в търсачките и ви носи постоянни приходи.

Цени за SEO одит
Обем странициСрокЕд. цена (Пакет 10+)Ед. цена (Пакет FULL)
До 1003 дни790лв.1000лв.
До 5005 дни890лв.1250лв.
До 10007 дни1140лв.1550лв.
Над 100014 дниот 1390лв.Попитай!
Всички плащания се извършват предварително, ако не е налична друга договорка.

*Цените са без ДДС, важат за Google.bg и са относителни, като в някои случаи могат да варират според спецификата.

**В цената влиза и реализация на одита от наши програмисти.

SEO одит
4.8 (96.28%) 129 гласa