Препоръки за нашата работа от доволни клиенти

Копирайтинг

Препоръки от ICN.bg
ICN.Bg е компания, за която онлайн присъствието ключов елемент в процеса на запознаване на клиентите с богатото ни портфолио от високотехнологични услуги.

За да постигнем тази си цел и да представим услугите си по най-добрия начин, ние се доверихме на Ideamax.eu.

Ценим високо техния професионализъм, творчески усет и способността им да работят успешно в синхрон с нас, превръщайки и най-смелите ни идеи в качествено текстово съдържание!

Благодарим на Ideamax, че се превърнаха успешно в част от нашия екип и заедно увеличихме трафика към нашия сайт, благодарение на качественото и user-friendly съдържание, което създадохме заедно!

Юлиан Бориславов, ICN.bg
Оценете страницата

Юлиан Бориславов, ICN.bg

SEO & Копирайтинг

Препоръки от ВивусБизнесът с бързи кредити по Интернет е изключително конкурентен и когато говорим за SEO и органичен трафик това не e изключение.

Знаехме, че трябва да се доверим на компания, която разполага с нужните ресурси и know how.Разбира се, в самото начало, не знаехме какво можем да очакваме и да постигнем. Само за 3-4 месеца съвместна работа с Ideamax.eu, резултатите са повече от отлични.

Увеличихме значително обема органичен трафик и имаме десетки думи на първа страница, а някои от тях са дори на първа позиция. Това допринесе за подобряване на нашите резултати и ни помага в нашата цялостна стратегия да се превърнем в лидер на пазара за бързи заеми в България.

Като професионалисти в това което правим, препоръчваме искрено на всеки, който държи на резултатите при оптимизацията на своя сайт, а с Ideamax.eu – наистина има разлика!

Ивайло Ибришимов (4Finance), Vivus.bg
Оценете страницата

Ивайло Ибришимов (4Finance), Vivus.bg

Управление на репутация(ORM)

Препоръки от LiebherrВече втора година работим с IdeaMAX по управлението на репутацията на Либхер-Хаусгерете Марица в България (ORM) и резултатите са точно такива, каквито ни обещаха – премахване на злонамерен черен ПР и вдигане на позициите на новия ни блог “Либхер Домакински уреди”. През целия срок на договора партньорите ни от Ideamax нито веднъж не промениха условията, работеха неотлъчно по зададения план и бяха абсолютно коректни спрямо първоначалните ни уговорки. Като немска компания с над 60 годишна история ние държим на коректността и лоялността на партньорите, с които работим. Именно затова продължаваме да сме партньори с IdeaMAX.

Димитър Вълков, Либхер-Хаусгерете Марица
Оценете страницата

Димитър Вълков, Либхер-Хаусгерете Марица

Копирайтинг

Препоръки от Delta.bg
Много съм доволен от работата на Ideamax.eu. Планирахме една маркетинг кампания, която трябваше да промотира нашите чисто нови и екстремно бързи SSD сървъри и се нуждаехме от някой, който да създаде текстовете, които да пуснем в най-големите IT портали в България, за да запознаем хората с тази услуга.

Поради спецификата на исканите статии за първи път ми се случва да ми допадне работата на копирайтър от първия път и то без никакви забележки.

Наистина страшно съм доволен и дори мисля да работим за вбъдеще именно С Ideamax.eu за подобни неща. Благодаря ви!

Драгомир Желев, Delta.bg
Оценете страницата

Драгомир Желев, Delta.bg

SEO & Поддръжка на сайт

Препоръка от СпидикарсОт няколко месеца работя с Ideamax.eu по оптимизацията на моя сайт за коли под наем. Работил съм с 5-ма оптимизатори преди него, но това, което той направи беше феноменално.

Само след 2 месеца работа успяхме да се класираме за най-силните думи в нашия бранш на първа страница, в топ 3 и дори за купища по-дълги ключови фрази на първо място и то след Пингвин ъпдейт.

Преди това имахме общо 2 думи в топ 10. Към момента имаме цели 18 думи в топ 3 и общо 31 на първа страница в Google.bg.

Препоръчвам услугите му на всеки, който иска наистина да успее да класира своя сайт на челните позиции в търсачките. Струва си всяка ваша стотинка.

Станислав Василев, Speedycars.eu
Оценете страницата

Станислав Василев, Speedycars.eu

SEO

Препоръки от SaintDobry.com
Ползвах SEO услугите на IdeaMax по проекта “Дядо Добри” и останах изключително доволен от лекотата с която свършиха своята работа, адекватните и лесно разбираеми препоръки, систематизираност и точност във всяко едно отношение.

Услугите на IdeaMax биха допринесли много за успехите на всеки един себеуважаващ се както български, така и чуждестранен бизнес.

Константин Бъчваров, SaintDobry.com
Оценете страницата

Константин Бъчваров, SaintDobry.com

SEO консултации

Препоръки от LifehackС IdeaMax имахме от онези скоростни допири на работа, при които имаш проблем, споделяш го и той просто бива решен веднага без никакво размотаване, а крайният резултат е едно приятно чувство на спокойствие и удовлетвореност от успеха.

Преди известно време имахме SEO проблем със сайта ни Lifehack.bg, за който нямахме представа от къде идва и как може да се реши. Трафикът падна изведнъж, а паниката в такъв момент идва бързо. Споделихме проблема с екипа на IdeaMax, тъй като вече имахме сериозни препоръки за тяхната работа и умения.

Само след няколко минути имахме отговор какво, къде и как да оправим. След седмица трафикът не просто се възстанови, а дори се повиши благодарение на помощта, която ни бе оказана. Според нас хората, които ценят времето си, парите си и желаят реални резултати – искат точно това. И ние го получихме. Благодарим много!

Христо Стоянов, Lifehack.bg
Оценете страницата

Христо Стоянов, Lifehack.bg

SEO

Препоръки от Унигардън ООДНие от Унигардън Озеленяване София се свързахме с Ideamax.eu с идеята да подобрим нашата онлайн видимост, която определено ни куцаше въпреки, че нашия сайт бе готов от доста време.

Идеята ни хрумна след лична препоръка от наш близък приятел, който вече беше използвал и все още ползваше услугата Абонаментна SEO оптимизация на Ideamax.eu. За по-малко от 2 месеца се оказахме с 3 пъти повече посетители в нашия уеб сайт.

Малко по-късно, точно преди самия сезон, в който имаме най-много поръчки бяхме на 1-во място за 4 силни ключови думи, включително основната за нашия бранш и за общо 24 думи, асоциирани с озеленяване на първа страница в Google.bg. A телефоните започнаха да звънят неудържимо.

Арх. Румена Воденичарова, Unigarden-bg.com
Оценете страницата

Арх. Румена Воденичарова, Unigarden-bg.com

Копирайтинг

Препоръки от eSale.bg
Трудно е в днешно време да намериш качествено и полезно съдържание, което не само да грабва хората, но и да ги кара да го споделят. В този ред на мисли реших да се доверя на услугите, предлагани от Ideamax.

Благодарение на техния професионализъм и иновативен поглед върху пазара на копирайтинг услугите, положителните резултати не закъсняха, дори повече – надминаха очакванията, които имах. Искам да благодаря на екипа им и да им пожелая да продължават да работят така и за напред.

Препоръчвам ги, моята агенция – eSale.bg, ги ползва, вярвам, че всеки ще е на ниво с техните услуги.

Банко Стоянов, eSale.bg
Оценете страницата

Банко Стоянов, eSale.bg

SEO

Препоръки от kolastra.v.bgПреди няколко месеца започнахме активна работа по SEO оптимизацията на нашия чисто нов онлайн магазин kolastra.v.bg с IdeaMAX. Обещаха ни класиране на първа страница в Google за множество ключови фрази, включително и топ думата в нишата „коластра“.

Към момента класирането е факт и нашият сайт се позиционира в топ 10 на резултатите в търсачката. Много съм доволна от работата на екипа на Димитър Георгиев и горещо ги препоръчвам на всеки, който иска да продава повече в Интернет.

Юлия Павлова, Kolastra.v.bg
Оценете страницата

Юлия Павлова, Kolastra.v.bg

Копирайтинг

Препоръки от Notebook.bg
Наехме Ideamax.eu първоначално да създадат 70 продуктови описания за нашия електронен магазин. Ефектът беше повече от осезаем.

Останахме много доволни от предоставените ни текстове и дори решихме да се доверим и за създаването на всички текстове за нашия сайт, който не е никак малък.

Препоръчваме горещо Ideamax.eu като надежден партньор, за всеки които иска да развива успешно своя бизнес онлайн.

Димитър Димитров, Notebook.bg
Оценете страницата

Димитър Димитров, Notebook.bg

Копирайтинг

Препоръки от Hoteli-vili.com
Като собственик на уеб сайт и около грижата за неговата SEO оптимизация се затруднявах с набавянето на уникални и качествени статии, затова се доверих на Ideamax.

Статиите, написани от тях ми помогнаха много по отношение на SEO оптимизацията на сайта ми.

Получих статиите в срок и ще продължа да ползвам техните услуги.

Йордан Караджов, Hoteli-vili.com
Оценете страницата

Йордан Караджов, Hoteli-vili.com

Копирайтинг

Препоръки от Seoteo.info
Поръчах на Ideamax.eu маркетинг статии, които да подтикнат потребителя към действие и същевременно да са добре SEO оптимизирани.

Резултатът беше повече от перфектен и се записах за абонаментен копирайтинг.

Сега моите клиенти се наслаждават на по-голяма посещаемост на сайта си и повече продажби.

Теодор Захариев, Seoteo.info
Оценете страницата

Теодор Захариев, Seoteo.info

Копирайтинг

Препоръки от Wickeble.com
Работя с Ideamax от доста време насам. Използвал съм различни техни услуги, основно свързани с копирайтинг.

Последните ми няколко поръчки бяха за написването на т.н. маркетинг статии, които представляват текст, целящ да се постави на начални или лендинг страници, целящи да подтикнат потребителя към действие и същевременно добре оптимизирани за Google. Досега не съм срещал толкова креативни копирайтъри! Работата с тях е удоволствие.

Андрей Димитров, Wickeble.com
Оценете страницата

Андрей Димитров, Wickeble.com

Копирайтинг

Препоръки от Optimization.bg
През последните няколко месеца имах нужда от ново съдържание, с което да се справя с няколко по-сложни SEO предизвикателства, които изискваха подобно такова.

Така ние от Optimization.bg започнахме да работим в тесни връзки с IdeaMax.eu. Съдържанието, което продължаваме да получаваме дори към този момент е великолепно и възнамеряваме да се превърнем в редовни клиенти на копирайтинг услугите на IdeaMax.eu.

Геннадий Воробьов, Optimization.bg
Оценете страницата

Геннадий Воробьов, Optimization.bg

Копирайтинг

Препоръки от Tanita.bg
В качеството си на агенция за недвижими имоти изпитвахме ежедневни затруднения в набавянето на статии, с уникално смислово и качествено издържано съдържание, които да достигат до нас в извънредно кратък срок от време и на отлични цени.

Така след множество перипетии, решихме да потърсим професионална помощ от екипа на Ideamax – хора с богат професионален опит и креативен поглед върху съвременния копирайтинг и пазар в Интернет.

Заставаме зад тези твърдения относно екипът му поради факта че, от времето което работим с тях посещенията на нашият сайт се покачиха неколкократно.

Безкрайно сме удолетворени от бързината, точността и качеството на услугите им.

Препоръчваме ги на всички фирми, които държат на професионализмът и съвършеността на предоставяната от тях услуга.

Марин Маринов, Tanita.bg
Оценете страницата

Марин Маринов, Tanita.bg

SEO & Копирайтинг

Препоръки от Galinov.com
Поръчах пакет от съдържание с висока потребителска стойност от Ideamax.eu. Бях изключително приятно изненадан и доволен от полученото. То наистина ми помогна в работата ми като SEO оптимизатор и мисля за вбъдеще да продължа да използвам услугите на Ideamax.eu като доставчик на уникално и качествено съдържание за мен и моите клиенти.

С екипа на Ideamax.eu имахме няколко плодотворни SEO сътрудничества.

Резултатите и за двете страни бяха чудесни и многообещаващи. Продължаваме да работим заедно, за да успеем да се справим със сложните SEO предизвикателства за българския онлайн пазар.

Николай Галинов, Galinov.com
Оценете страницата

Николай Галинов, Galinov.com