IdeaMAX

Постоянен промо код за хостинг и домейни от ICN.bg

IdeaMax » Блог » Постоянен промо код за хостинг и домейни от ICN.bg
Спести пари с промо код за хостинг

Благодарение на сътрудничеството ни с една от най-добрите хостинг компании в България – ICN.bg през новата 2014 година посетителите на IdeaMax.eu ще имат възможност да се възползват от специален промо код при покупка на хостинг пакет и домейн имена.

Промо код за ICN

За нашите приятели от ICN.bg ще кажем, че са сред топ 3 на най-добрите хостинг компании в България и ние ги използваме редовно за наши проекти. Специално можем да подчертаем, че са лидери в иновациите по отношение предлагането на хостинг услуги на българския пазар и винаги се стремят да не разочароват своите клиенти и да ги изненадат приятно с куп подаръци и опции. Дори самият IdeaMax.eu е разположен на техен сървър.

Какъв е промо кодът?

10IDEAMAX

Какво получавате при използването на този промо код за покупка на хостинг и домейни?

  • Хостинг планове – 10% отстъпка от крайната цена;
  • Домейн имена – 5% отстъпка от крайната цена.

 Кодът важи и за подновяване на хостинг и домейни!

До кога ще работи този промокод?

Промокодът 10IDEAMAX е специално създаден за хората, които са редовни посетители на IdeaMAX.eu. Той е постоянен и ще важи винаги, когато имате нужда от покупка на хостинг планове и домейн имена за вас или ваши клиенти. Ако се занимавате със създаване на сайтове за клиенти това може да ви спести сериозни средства.

Как да се възползваме?

След като направите своята поръчка на хостинг и/или домейн име в ICN.bg и достигнете до екран за финализиране на поръчката и заплащане ще откриете поле, в което да въведете промокода. При въвеждането му в полето и прилагането му с бутона „Провери“ ще забележите, че в крайната цена бива отразено неговото използване и така можете да намалите значително своите разходи. Това е особено приятно, когато ви предстои да купувате няколко хостинг плана или пък да наемате сървър или друг тип по-скъпа услуга и ще намали значително вашите разходи.

Пример:

  • Поръчвате си домейн.com за 2 години (който с план „Икономичен“ е безплатен)
  • Поръчвате си хостинг план към него – например „Икономичен“
  • Взимате няколко безплатни екстри като „Мониторинг на репутацията“, ваучер на стойност 120лева за реклама в Google Ads и т.н.
  • Стигате до плащането, където стойността на покупката ви е 186лв.
  • Въвеждате промо код: 10IDEAMAX и натискате бутона „Провери“
  • Цената ви вече е само 167,40лева т.е. спестили сте почти 20 лева

Наздраве и дано сме ви помогнали да спестите доста средства, които да използвате по друг начин. Това може да са наистина доста пари, особено когато говорим за наети сървъри. И за да не звучим голословно – един наш клиент спести почти 600 лева благодарение на този промокод за хостинг услуги за съжаление не можем да споменем името му поради конфиденциална договореност.

Остава само да посетите ICN.bg и да спестите малко пари 🙂

4.7/5 - (199 votes)
Снимка на Димитър Георгиев - Бико

Димитър Георгиев - Бико

Димитър Георгиев - Бико е основател на дигитална маркетинг агенция IdeaMAX. Притежава над 15 години опит в SEO за клиентски проекти на 5 континента, включително е консултирал някои от сайтовете в Топ 500 на планетата със стотици милиони потребители на месец от търсещи машини като Google. През кариерата си е работил с някои от най-големите брандове в България по отношение на тяхната онлайн видимост.

Свържете се с IdeaMax.eu