За нас

За IdeaMax
Вчера, днес и утре

IdeaMax – за вашите бъдещи планове
НАШИТЕ УСПЕХИ
IdeaMax Успехите
Защото го можем!

ОТ 2009 г.

АКТИВНИ КЛИЕНТА


012345678900123456789001234567890+

Имаме опит

ГОДИНИ


0123456789001234567890

Първа страница

Брой класирани фрази


01234567890012345678900123456789001234567890012345678900123456789001234567890+

За IdeaMax
Какво ни движи
Сега ще ви разкажем какви сме ние, защото света няма нужда от поредният амбициозен млад екип, които се разраства в приятна обстановка…

Ние вече не сме млади

Бяхме млади, когато започнахме да се занимаваме с оптимизация на магазини и сайтове преди около 8 години. Вече сме опитни и сме научили своите уроци по трудния начин, защото не сме ги преписвали, а сме ги преживявали – в добро и в лошо. Това ни даваш широк поглед върху добрите и лошите практики, с които се сблъскваме всеки ден.


Отбор от супер звезди

Нашия отбор от супер звезди се грижи за това, вашият сайт или онлайн магазин да бъде успешен. Ние не разчитаме на сертификати, а на резултати, защото сертификатите не плащат заплатите. Не сме екип, а отбор, защото в екипа винаги някой мързелува, а в отбора всеки дава най-доброто и може да се справи и автономно с предизвикателствата пред себе си. В отбора хората са първо приятели и после колеги, а не обратното.


Нашият неподправен стил

Ние не просто предлагаме нашите услуги, а ги инкорпорираме в цялостната маркетинг визия на клиентите ни и техните сайтове. Координираме дейността си с други компании, ангажирани с тях, за да извлечем максимум ефективност в полза интересите на клиента. Ние не просто правим каквото, трябва, а правим каквото е нужно, за да стане това, което искаме.


Подплатена амбиция, която вдъхновява

Абсолютно категорични сме, че сме една сред Топ 5 на най-добрите SEO агенции в България и Google Premier Partner. Ние сме готови да се изправим срещу всеки в SEO сектора в България, които има претенции, че разбира от тази изключително сложна дейност, Мислим, че и сами ще оцените нивото на копирайтинг услугите ни, които винаги по един ултра агресивно-провокативен начин дават стойност, а не просто загубено време.


Предизвикателството да изкачиш най-високата планина

Работим с най-интелигентната машина, създадена от човешката цивилизация от самото начало на времето – Google. Това поставя летвата изключително високо и ни дава самочувствие да преборим всеки и всичко, за да успеем да затвърдим мнението за нашите професионални компетенции, както в нашия сектор, така и извън него.


Как измерваме успеха

Най-добрата метрика за успеха на нашите кампании са печалбите на нашите клиенти. Аргументите за резултата от нашата работа са финансови, а не технически, защото знаем, че това има значение за вас – за това ни плащате, а ние не сме евтини.

Неортодоксални;
Смели;
Агресивни;
Ефективни;
Лидери на днешния и утрешния ден.

От IdeaMax – вашият верен партньор.За доверието
Довери ни се

Защото върху доверие са построени всички мечти

Доверието между хората и бизнеса е една от неизменните съставки за успеха на общите им начинания. То е нещото, което крепи цивилизацията с всички нейни социални аксиоми, които проектират бъдещето и настоящето й. Ключов компонент от нашата работа, то е основата, върху която ние градим вашите мечти.

Въпросът за доверието изглежда елементарен, но в перспектива той крие своите дълбоки отговори. Ако зададете въпроса какво ви прави щастливи на хората, те често ще кажат парите, не и ние. Не и IdeaMax.

Това, което ни прави щастливи е именно доверието, което получаваме, за да продължим да предизвикваме себе си в търсене на по-висока стойност за вас, в търсене на идеалната крива на успеха, които да откриете утре пред себе си.

В стремежа ни да достигаме нови стандарти и да проектираме фундаментална визия за бъдещето, ние от IdeaMax сме готови да водим, а не да следваме. Готови сме да поемем отговорност. Готови сме да бъдем ваш доверен партньор.

Работа ни въплъщава високоскоростни иновации и пионерски подход във всеки елемент от себе си, защото знаем, че да бъдеш първи е нещо повече от това да печелиш повече.

Да бъдеш първи означава да бъдеш лидер!

Доверието е това, което прави нашите кампании успешни!

IdeaMax
State of SEO

Разработката на перспективни стратегии за оптимизация на сайтове за търсачки са част от природата на всяка сериозна SEO агенция. Стремежът към откриване на нови, работещи при максимална ефективност техники за оптимизиране на сайтове, портали и онлайн магазини е един непрекъснат процес.

С оглед на факта, че алгоритмите на търсачките, които влияят пряко върху позиционирането на сайтовете в SERP са известни на едва шепа хора в света се налага ние постоянно да изследваме тяхната същност. Това се случва посредством комплексни A/B тестове, reverse engineering, измерване на вторични ефекти и т.н., за да преценим коя техника работи най-добре в полза на по-високите продажби на нашите клиенти.

Във всяка една услуга има 3 компонента:

  • Скорост на доставяне
  • Качество на изпълнение
  • Цена за реализация

Ние предлагаме само 2 от тези компоненти – първите 2 и за това нашите услуги не са евтини. Ако някой ви обещае 3-те, той вече ви лъже!

Уравнението на успеха на IdeaMax

Успеха на кампанията за подобряване на вашата онлайн видимост е като уравнението, което всички добре познаваме, а именно това за пътя, скоростта и времето:

S=V*Т
S – желаният краен резултат за подобряване на видимостта ни в Интернет;
V – инвестицията, която правим, за да постигнем желаните печалби;
Т – времето, което ще ни отнеме достигането на резултата.

Всъщност в живота е същото, нали?

S – крайната цел на дадено наше действие;

V – скоростта, с която се движим към нея;

Т – времето, което ще отнеме достигането й.

И ако утре никой не е чувал за вас онлайн, вероятно не сте карали достатъчно бързо, но пък никога не е късно да бъдете някой в Интернет.

IdeaMax – искаш да бъдеш някой онлайн? Бъди!


4.5/5 - (84 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu