IdeaMax

Персонализирани уеб решения

Нашият дългогодишен опит като една от водещите SEO агенции в страната ни е научл, че всеки един бизнес е различен, дори услугите и продуктите в сектора да са сходни. Затова ние използваме персонален подход към всеки един наш клиент съобразн със спецификите на бизнеса и поставените цели.

Какво е един бизнес без силно онлайн присъствие в днешни дни? Отговорът едва ли ще ви хареса, защото истината е, че ако не инвестирате време и средства в изграждането на силно онлайн присъствие на бизнеса ви, той много скоро ще залезе.

А това, което най-често се разбира под онлайн присъствие е изграждането на добре функциониращ уеб сайт. Ако пък се занимават с продажба на стоки, то е задължително да създадете къстъм онлайн магазин, през който клиентите ви лесно могат да заявяват своите поръчки.

Именно тук се откроява нуждата от персонализирани уеб решения. И както всеки човек е съвкупност от много фактори, които го правят уникално живо същество, така и всеки един уеб сайт е трябва да представя бизнеса по открояващ се начин, който да го направи единствен по рода си.

Точно такива уеб решения предлагаме ние. Любопитни ли сте да разберете повече какво е custom сайт и как той придвижва бизнеса напред? Не отделяйте очи от екрана до края на текста.

Персонализирани уеб решения – къстъм сайт

Създаването на къстъм сайт може да е предизвикателство за някои, но не и за нас. Ние сме създали и развили много сайтове, които предлагат продукти и услуги в различни сфери. Въпреки че прилагаме подобен подход в изработката на всеки един сайт, резултатът никога не е същия, поради простата причина, че се стараем да пригодим техническите функционалности към уникалността на бизнесите, за които работим.

На кратко точно това е персонализирането. Да вземеш спецификите на бизнеса и да ги използваш като есенция за създаване на нещо персонално, което да дава точно определени резултати.

Разбира се, ние вървим по утъпканата пътека на практики в сферата, които имат доказани положителни резултати. При създаването на custom сайт се изисква прилагането на специфични за бизнеса функционалности. Това може да е CMS система, онлайн система за резервации, оптимизация на ключови думи и още подобни техники.

Както се подразбира създаването на персонални решения изисква изграждане на уникален за бранда дизайн и визуално представяне. Това ще създаде отличителна идентичност на вашия бизнес и ще повиши процента на User Experience. Всеки един потребител би оценил високо добре изграждащия уеб сайт, чието съдържание е структурирано, подредено и лесно за четене, а сайтът е удобен за навигация.

Тук не трябва да забравяте и една на пръв поглед малка подробност, но тя има голямо влияние за онлайн представянето на вашия бизнес. Трябва да създадете адаптивен дизайн, който да се визуализира еднакво добре на десктоп и на екрана на мобилните устройства. Нека не забравяме, че голям процент от онлайн потребителите разглеждат вашия сайт през мобилен телефон.

SEO оптимизацията е нашата сила. След създаването на къстъм сайт трябва да обърнете внимание и на оптимизирането му. По тази тема можем да говорим до утре, но не искаме да ви издаваме техниките, които използваме. Това е разбираемо, защото иначе бихме останали без клиенти.

Няма да ву убеждаваме колко важна част е SEO оптимизацията от успешното представяне на един уеб сайт и генерирането на печалби през него. Ние искрено вярваме, че вече сте запознати с тази част, точно и заради това се интересувате от нашите услуги.

След обсъденото до тук сме сигурни, че сами може да отговорите каква е целта на персонализираните уеб решения. За тези от вас, които все пак се затрудняват подсказваме. Целта е създаването на уникално и индивидуално присъствие в онлайн пространството на определен бизнес.

Какво е CMS?

Някои платформи за създаване на сайт предлагат и вграждане на CMS система. Някои собственици на бизнес се подвеждат да изпозлват тази система без да знаят как и защо.

Това е платформа, чрез която може да се извършва управление на съдържанието в даден уеб сайт. Инструментът  улеснява създаването, редактирането и публикуването на съдържание без да се изисква програмиране или технически умения. До тук чудесно – спестявате време и ресурси. Обаче ако не познавате стратегията на вашия бизнес, за постигане на поставените цели, може да създадете съдържание, което не е релевантно с изпълнението им.

За целта трябва самите вие да имате ясно структурирана представа за състоянието на бизнеса и какво искате да постигнете в бъдеще. Ние можем да ви помогнем като ви загатнем за някои от функционалностите на CMS.

  • Управление на съдържанието, чрез инструменти за публикуване на текст, видео,изображения или редактиране на вече публикувано съдържание;
  • Персонализиран дизайн според спецификите на сайта, бизнеса и таргет аудиторията;
  • Управление на потребителите, чрез създаване на различни нива на достъп до съдържанието на уеб сайта;
  • SEO оптимизация, чрез включване на ключови думи, изграждане на свързани линкове и подобряване на качеството на съдържание в сайта.
  • Добавяне на допълнителни функционалности като попълване на контактна форма, абониране на съдържание, споделяне на мнения за услугата.

Отличете се от конкурентите. Доверете ни се и ние ще ви помогнем за създаването на персонализирани уеб решения подходящи за вашия бизнес.

4.5/5 - (45 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu