IdeaMax

Изработка на онлайн магазин

Планирате изработка на онлайн магазин на вашия бизнес в Интернет? А може би търсите фирма за редизайн на стария ви електронен магазин?Изработка на онлайн магазин на топ цени от IdeaMAX

През 21 век онлайн търговията е успешен и ефективен начин да се минимизират разходите и да се разшири обхвата на един бизнес.

Защо да се ограничавате до даден град или държава, когато можете да работите с целия свят и да генерирате десетки и дори стотици пъти по-големи печалби при значително по-ниски инвестиции за поддържане на офлайн частта от вашия бизнес?

Предлагаме изработка на модерни електронни магазини, при това на съвсем разумни цени. Използваме както Open Source решения, така и изцяло къстъм концепции, когато това е важно за нашите клиенти.

Защо да изберете изработка на онлайн магазин от IdeaMax

Ето няколко причини да ни се доверите при нужда от изработка на онлайн магазин:

 • Изключително кратки срокове за завършване на проектите, нещо, в което инвестираме с години, за да покрием очакванията на бизнеса, на който му е омръзнало да чака с месеци своя нов интернет магазин;
 • Страхотни цени и невероятна гъвкавост, включително разсрочено плащане;
 • Интеграция на BEST практики от сферата на електронната търговия, които ще максимизират в пъти ефективността на вашия магазин;
 • Безплатна интеграция на базови SEO концепции, за да сте по-лесно откриваеми, дори когато не сте наши клиенти за СЕО;
 • Адаптивен дизайн, който да подобри работата на потребителите, когато те посещават вашия онлайн магазин през телефон или таблет;
 • Безплатни консултации по отношение на Conversion Rate Optimisation на етап разработка.

Забравете уеб дизайн фирмите, които ви обещават нов електронен магазин за 3-4 месеца – ние ще го направим 3 пъти по-бързо, защото отлично разбираме златното правило на бизнеса – времето е пари, както за вас, така и за нас.

Какво представлява онлайн магазинът?

Онлайн магазинът е сайт, който предоставя възможност на потребителите да избират и пазаруват стоки.

Едни от най-големите платформи за електронна търговия са Amazon и Ebay, които в своята същност също са онлайн магазини, тъй като притежават функционалност за покупка на продукти.

Кое е по-добре – собствен или нает магазин?

Винаги е по-добре да притежават свой собствен магазин, тъй като предимствата са десетки. В случай че изберете да наемете готов магазин, вие сте изцяло зависими от собственика му.

Плюсът на наетия магазин е, че не заплащате висока сума за изработката на сайта, но пък плащате ежемесечна такса, която с течение на времето ще прерастне в сума, която дори е по-висока от тази за изработката на ваш собствен магазин.

Какви са вариантите за създаването на онлайн магазин?

Съществуват няколко варианта, като в зависимост от нуждите и целите на собственика, обикновено се използва някое от следните две технологични решения:

 • Изработка на магазин с подходяща платформа за онлайн търговия – Opencart, Prestashop, Woocommerce и т.н.
 • Използване на готова SAAS платформа, която е изградена с цялата нужна функционалност за продажби.
Колко струва изработката на онлайн магазин?

Цената на изработката на онлайн магазин е резултат от следните компоненти:

 • Избор на платформа;
 • Избор на дизайн;
 • Необходима функционалност;
 • Време за изработка;
 • Допълнителни услуги, като seo, копирайтинг, изработка на графични материали и т.н.
Защо да поръчаме онлайн магазин от seo агенция?

Много хора допускат грешката да се доверят за изработката на магазин на уеб дизайн агенция.

Причината е, че на последващ етап, когато решат да се възползват от услугите на seo агенция, разбират че трябва да се коригират редица технически решения, което отново им коства заплащане на суми.

За да се елиминира подобно двойно плащане на сравнително еднакви компоненти от изработката на сайта, доверете се на seo агенция!

4.4/5 - (62 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu