IdeaMax

Изработка на Opencart онлайн магазин

Сайтът на бизнеса ви е вашата визитка. Как искате да се представите пред клиентите, конкурентите, пред света? Професионалисти ли сте в бранша? А дали всички са на вашето мнение?

Докажете сериозното си отношение и дайте ясна заявка за стремглаво, агресивно и дори яростно разширяване на пазара си. Гарантирайте си онлайн видимост, която да ви изстреля там, където ви е отредено да бъдете. А къде ще е това място решавате именно вие!

Заслужавате ли да не изоставате от конкурентите?  Заслужавате ли да пораснете?

Осмелете се да направите крачката към развитието на вашето онлайн присъствие. Инвестицията в изработка на фирмен сайт, притежаващ всички функционалности, отразявайки представителната визия на вашия бизнес е необходимата стъпка, за да реализирате своите амбиции в бизнес аспект.

Един чудесен начин да покажете на клиентите си, че могат да ви се доверят, а на конкурентите си, че има от какво да се притесняват.

Усещате вече, че именно това ще помогне да реализирате всичките си бизнес цели. Как да го направите? Зад всеки успешен бизнес стои екип от специалисти, които имат нужните знания, умения и компетенции, с които да ви подкрепят.

Какво предлагаме? Иновативни решения, креативни идеи и качествено изпълнение. Една от услугите ни е изработката на онлайн магазин opencart. Това става все по-популярен начин за предлагане на продукти в дигиталното пространство.

Ако те първа започвате да се запознавате със спецификите на тази сфера ще ви разкажем малко повече какво може да очаквате от услугата изработка на Opencart магазин.

Изработване на Оpencart магазин

Opencart e система за изработване на онлайн магазин. Основната причина за това е лесната поддръжка и управление на системата. Самата платформа предлага широк запас от инструменти за поддръжка, което улеснява потребителите.

Платформата Оpencart е подходяща за изграждането на среден по големина онлайн магазин. Изработка на онлайн магазин с Opencart не е фасулска работа, а проект, по който трябва да работят специалисти в сферата.

Разработването на сайта включва определени етапи, чрез които се гарантира положителната реализация на бъдещия онлайн магазин. Успехът се дължи на съвместната работа между разработчика и клиента.

Ние не сме гадатели и не можем да предвидим какви са вашите изисквания. За целта е нужно да проведем среща и да се запознаем с вашите бизнес цели, за да можем да изградим успешна стратегия.

Всичко знаем, че естетическия и подреден дизайн винаги привлича окото. Ако искате клиентите ви да прекарат възможно най-много време във вашия онлайн магазин и да направят поръчка трябва да сте готови да инвестирате в изграждането на подходящ дизайн и функционалност на онлайн магазина.

Кое е най-важното в един онлайн магазин от гледна точка на печалбата? Разбира се, че става въпрос за инсталирането на онлайн системи за плащане. Услугата изработка на онлайн магазин чрез Opencart включва интеграцията на определени разплащателни системи.

Не на последно място отдаваме значение на SEO оптимизацията. Това е нещото, в което сме най-добри. Изработка на opencart магазин и правилната му оптимизация може да изстреля един нов бизнес сред първите предложения в търсачката.

Защо да кажете ДА на интернет магазин на opencart от IdeaMax.eu?

До кога ще оставяте на конкурентите ви да си мислят, че са по-добри от вас. Покажете им, че грешат. Напълно сте способни да имате повече клиенти, да започнете да правите по-големи печалби и да бъдете по-разпознаваеми от всички други във вашата сфера.

Изработка на Opencart магазин от IdeaMax.eu е инвестиция в успеха на вашия бизнес. Платформата предлага лесно създаване и управление на онлайн магазин и възможност за свързване с други платформи.

Opencart предлага голямо количество безплатни разширения, които предоставят конкурентно предимство на онлайн магазина. Лесното добавяне на продукти, автоматичния превод и бързата инсталация на платформи за онлайн плащания са още допълнителни предимства, които системата предлага.

Предизвикайте себе си, предизвикайте и нас и нека заедно постигнем мечтите ви!

Длъжни ли сте да успеете? Успехът не е на всяка цена, но нямате оправдание да не вложите всичко от себе си в развитието на вашия бизнес.

Днес имаме достъп до уникални ресурси и инструменти, с които са кратко време може да постигнете добра разпознаваемост, нови клиенти и задоволителни печалби.

Добрият сайт изразява професионализма, който влагате в своя бизнес и отношенията с вашите партньори. Подобрената функционалност и представителна визия обещават на вашия бизнес бъдеще. От вас се иска само да го пожелаете.

Какво предлагаме от IdeaMax.eu при изработка на Opencart онлайн магазин с нашия страхотен пакет, който е идеален за вашия бизнес:

Цена за интернет магазин на Opencart

  • Цена от 1499 евро без ДДС за напълно функциониращ фирмен онлайн магазин на OpenCart;
  • Отлично качество – получавате функционален и приветлив сайт;
  • Бързо изпълнение – в рамките на месец от подписване на договора за изработка;
  • Админ панел за управление на информацията в сайта ви;
  • До 3 различни визуални концепции преди одобрение от ваша страна;
  • Интегрирани актуални основни SEO концепции в структурата на вашия сайт;
  • До 40 отделни уеб страници + Галерия с до 50 снимки + Форма за контакт;
  • Интеграция на бутони за взаимодействие със социалните фирмени профили – Facebook, Twitter…

Изработка на онлайн магазин на Opencart от IdeaMax.eu е едно от най-добрите решения, които може да направите за развитието на бизнеса си!

Защо да избера OpenCart за изграждането на онлайн магазин?

OpenCart предоставя изключителна гъвкавост и лесна употреба за създаване на функционален и адаптивен онлайн магазин. Неговата архитектура позволява персонализация според уникалните нужди на вашия бизнес.

Какво е включено в процеса на изработка на OpenCart магазин?

Зависи от агенцията и програмистите, с които изберете да работите. В IdeaMax предлагаме пълен набор от услуги, включително консултация, дизайн, разработка на функционалности, интеграция на плащания, SEO оптимизация и поддръжка.

Как да избера дизайн за моя магазин?

Програмистите и дизайнерите ще проведат консултация с вас, изслушвайки вашите предпочитания и цели на бизнеса. Така ще създадем дизайн, който осигурява нужното за успеха на бизнеса ви.

Включена ли е поддръжка на магазина след изработката му?

Можем да предложим техническа поддръжка, според нуждите на бизнеса ви. Тази поддръжка включва редовни обновления, бекъп на данните, корекции и разработки, за да осигурим стабилността и успешното развитие на вашия онлайн бизнес.

Колко струва един Opencart онлайн магазин?

Цената зависи от няколко фактора, като сред основните са дизайн, функционалност, време и други специфики, с които трябва да се съобразим, като например прехвърляне на база данни или миграция от друга платформа на вече съществуващ магазин.

4.5/5 - (72 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu