IdeaMAX

Изработка на сайт

IdeaMax » Изработка на сайт

Търсите изработка на сайт? Искате да се възползвате от огромния потенциал на интернет пазара с новия си електронен магазин или фирмен b2b уеб сайт? Време е да откриете едни от най-добрите услуги у нас за уеб дизайн при това на отлични цени.

В съчетание с подходящите SEO услуги от висок клас, вашето онлайн присъствие може да се превърне в основополагащ фактор за развитието ви през следващите години.

Не пропускайте страхотния шанс, който ви предоставя възможност да догоните или дори да изпреварите своята конкуренция и да превземете пазарния й дял, превръщайки се в лидер в сектора си!

Чрез вашия нов уеб сайт или онлайн магазин, ще можете да достигнете до неограничен брой клиенти – без значение от езика, разстоянията или географското разположение на вашите потребители.

Нови потребители, които до вчера не са знаели, че съществувате, днес разглеждат продуктите или услугите ви, а утре ще се върнат, за да ги купят.

Изработка на сайт София

Ние не предлагаме просто изработка на сайт и уеб дизайн, ние предлагаме онлайн визия и философия за вашия бизнес!

Не просто текст и картинки, скалъпени набързо и на максимално ниска цена, които да публикувате в интернет, а комплексно решение, което можете смело да наречете своя онлайн фирмена идентичност. Идентичност, с която се позиционирате пред своите клиенти и партньори.

Още сега?! Защо веднага ли? Защото всяка секунда, която загубите в колебание и неувереност за перспективите пред вашия бизнес на практика представлява пропуснати ползи, а така и загубени печалби. Да, вашите печалби.

Погледнете смело в бъдещето, повярвайте в мечтите и идеите си, а така и в себе си, и се адаптирайте за новата реалност, която интернет предостави на бизнеса, благодарение на фирмения ви уеб сайт!

Предимствата ни като фирма за изработка на сайт

КАК СИ ПРЕДСТАВЯМЕ ВАШИЯ НОВ САЙТ

1. Корпоративно излъчване

Модерна визия с акцент върху ключовите детайли

Модерната визия не касае просто визуалната част на сайта, а представя характера, вдъхновението, емоцията и усещането, което потребителят асоциира с бизнеса ви. С гордост оставяме своя подпис под всеки наш уеб сайт, досущ като художник, който се гордее с труда си.
2. Перспективна функционалност

Функционални решения за бъдещето на вашия бизнес

Създаваме функционални уеб решения с фокус към вашите потребители, за да максимизираме бъдещите ви печалби, защото за разлика от класическото уеб студио, ние сме експерти в областта на SEO & Google Ads Premier Partner и като такива знаем, че новият сайт е само началото.
3. Повече продажби

Ефективни практики за потребителско преживяване (UX)

Създавайки конкретно уеб решение даваме нашите идеи за оптимално потребителско преживяване (User Experience), включително и по отношение оптимизирането на процеса на продажбите, през който преминават всички потребители в новия ви сайт или магазин.
4. Мобилни потребители

Адаптивен (Responsive) дизайн за мобилни устройства

Фундаментален компонент при създаване на уеб сайт е да се дефинират маркетинг персоните му и устройствата, които те използват. Всеки наш проект е с включен адаптивен дизайн в цената и гарантира достъп на потребителите, както от компютри и лаптопи, така и от таблети и смартфони.
5. Актуално съдържание

Интуитивна система за управление на съдържанието

Системата за управление на съдържанието (CMS) се грижи за лесната промяна на информацията в сайта и ви позволява дори с минимална техническа подготовка лесно да актуализирате цени, страници, снимки и текстове, когато е дошло времето за промени в бизнеса.
6. Сигурност за вас и клиентите ви

Подобрени мерки за сигурност за повече доверие

Няма 100% сигурен сайт, но има по-уязвими и по-трудни за компрометиране уеб сайтове. Предлагаме ви да спрете да бъдете лесна мишена на злонамерени действия, а да подобрите сигурността на сайта си, за да не давате шанс на всеки да дискредитира бизнеса ви.
Предимствата ни като фирма за изработка на сайт

ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА IDEAMAX

Няма значение дали сте в София, Пловдив, Варна, Бургас или друго населено място в България, защото интернет е глобален. Няма значение дори да сте в Англия, Франция, Германия или друга европейска държава, защото ние работим онлайн. Да, точно така – на 1 клик разстояние от вас!

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ
ЗА ВАШИЯ
БИЗНЕС
Крайният резултат

100% Гаранция за качество

Предоставяме гаранция за всеки проект, за да отстраним евентуално възникнала неизправност (бъг), при това без да заплащате нито един лев.

Винаги предоставяме 100% прозрачност и информиран избор за нашите партньори, защото знаем, че ни се доверявате напълно и именно вие сте най-добрата ни реклама.

Обективно ценообразуване

Разумни цени за изработка на сайт

Всички знаем старата максима, че удовлетворението от ниската цена трае доста по-кратко от разочарованието от крайния резултат.

Предоставяме качество и кратки срокове за изработка, а това коства съответния технически ресурс, защото сме довършвали стотици „евтини“ сайтове през годините.

Ексклузивно кратки срокове

Съкратени срокове

Сред топ причините клиентите да ни препоръчват е и скоростта, с която работим. За нас времето е пари, точно както за вас.

Да се забавим извънредно с уеб проект не е рентабилно за нас и винаги се стремим да сме готови в по-кратки срокове – точно това очаквате от нас и за това сте избрали IdeaMAX.

Професионализъм & Експертиза

Професионална експертиза

Широкият спектър проблеми, които сме решавали за нашите клиенти през годините, ни дава задълбочена експертиза при изработка на сайтове, която подпомага реализирането на работещи онлайн решения.

Благодарение на този факт вие получавате по-бързо резултатите, които очаквате от нас, защото знаем, че времето е пари, точно както и вие, а никой не обича да пропуска ползи.

Динамичен опит

Адаптивност & Опит

Крайната цел на вашия сайт следва да е дефинирана чрез вашите изисквания към нас, което ни позволява да се адаптираме към сектора, пазара и спецификата на проекта и нуждите му.

Ние ще ви консултираме за най-ефективния подход според крайната цел на проекта, за да не разхищавате излишен бюджет за неща, които не са ви необходими на по-ранен етап.

Дългосрочни партньорства

Лоялност & Отговорност

Нашата цел не е просто да ви продадем сайт на изгодна цена и да ви изоставим. Нашата цел е да осигурим адекватно последващо обслужване, за да знаете, че има на кой да разчитате, ако се наложат промени.

За да знаете, че има на кой да разчитате при нужда – IdeaMAX е винаги до вас, за да надгради допълнителна функционалност, необходима на порасналия ви бизнес.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ
ЗА ВАШИЯ
БИЗНЕС
УТРЕ
Когато знаеш какво искаш – ние ти даваме пътя да го постигнеш

ВДЪХНОВЯВАМЕ БИЗНЕСА

През годините сме доказали пред клиентите и партньорите си, че могат да разчитат на нас във всеки момент, когато се наложи.

Добрите уеб агенции не просто вземат парите на клиентите си, а се грижат за тяхното развитие и им предоставят допълнителни възможности в перспектива, без значение дали реализират поддръжка на сайта или са ангажирани с изграждане на допълнителна функционалност, интегриране на различни системи за маркетинг, разплащания, логистика или управление.

Възползвайте се още днес от страхотните ни пакетни условия при изработка на сайт, които ви предоставяме, за да сте в крак с дигиталната реалност, която постепенно обгръща планетата в своята топла прегръдка.

Каква е цената за изработка на сайт?

Стойността на един сайт зависи изцяло от изискванията и желанията на бъдещия ползвател. Не съществува универсална цена, която може да се сподели.

Логичното е, че сайтовете, чиято изработка отнема по-малко време, ще бъдат на по-ниска стойност от тези, които изискват сложни технологични решения.

По какъв начин се изработва сайта?

В най-общия случай, в заивимост от нуждите и желанията на клиента, като обикновено се достига до избор между следните варианти:

  • Уникална разработка на сайт;
  • Използване на CMS платформа с последващи разработки и доработки;
  • Употреба на готово SAAS решение.
Има ли знаение кой ще ти изработи сайта?

Изборът на фирма, която да изработи сайта, е като избор на строители за полагане на основите на къща. Това е най-важния избор, който трябва да направите!

Огромното предимство да се доверите на SEO агенция, която да разработи сайта, е че ще получите услуга 2 в 1:

  • Получавате дизайна и функционалността, която желаете;
  • Получавате отлична SEO основа за бъдеща маркетингова активност в тази насока.
Сайтовете имат ли нужда от поддръжка?

Абсолютно всеки сайт изисква допълнителни усилия за управление, за да може да следва динамично развиващата се конюнктура в дигиталния свят.

Най-доброто решение за бизнеса е да се доверите на професионалист, който да се грижи за безпроблемната работа на уебсайта, за да бъдете спокойни и да се съсредоточите в развитието на дейността си.

Wordpress ли е най-добрата платформа за бизнес сайт?

Всеки индивидуален случай има сравнително най-точно програмно решение от гледна точка на изработката на сайт. Фактът, че за даден бизнес WordPress е подходяща платформа, не означава, че за всеки бизнес ще е така.

Не на последно място има значение каква е идеята и целта на самия сайт. Дори и в един и същ бранш да извършвате дейност, това не означава, че WordPress е удачния вариант за постигане на различни цели.

4.5/5 - (83 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu