IdeaMax

Google Ads рекламни кампании

Създаване и управление на Ads рекламни кампании за онлайн магазини и уеб сайтове.

Вашият бизнес е нов? Сайтът ви също е изграден съвсем наскоро? Търсите начин, който да ви осигури продажби на етап, в който е все още рано за органичното SEO да сработи? Имаме решение за вас – създаване и управление на Google Ads рекламна кампания!

google ads реклама

Защо да потърсите PPC агенция, която да подобри резултатите ви?

Ето няколко добри причини:

 1. Професионализъм на топ ниво – Сертифицирани от Google експерти с дългогодишен опит в управлението на рекламни бюджети и PPC реклама;
 2. Край на пропуснатите ползи – В пъти по-добра конверсия на вашите рекламни послания;
 3. По-ефективна кампания за по-малко пари – Значително по-ниска цена на всеки клик на рекламата;
 4. По-добро позициониране спрямо конкуренцията – Достигане до целева аудитория, която до момента не е познавала вашите продукти/услуги;
 5. Повече импресии от конкуренцията – покажете вашия бизнес на максимален обем хора, които биха купили вашите продукти;
 6. Динамичен ремаркетинг – ултра ефективно решение при голям брой изоставени колички в магазина ви;
 7. Редуциране на инвестирания бюджет до 400%, без влошаване на търговските резултати – продавайте повече и инвестирайте по-малко на месечна база;
 8. Максимизиране на ROI – печелете повече и пораснете бързо;
Какво е Google Ads?

Google Ads е продукт на най-голямата търсачка в света, чрез който бизнесът може да получи право да се рекламира в резултатите от търсенето в Google, в други сайтове партньори, в Youtube, както и да рекламирате приложения за умни устройства.

Това е подходящ канал за рекламиране за редица бизнеси, които могат да привличат таргетиран трафик на ниска стойност, при условие че цялата кампания се управлява и оптимизира от професионална PPC агенция.

Какви са предимствата на рекламата на клик?

Най-голямото предимство при платената реклама на клик, каквато е програмата Google Ads, е възможността да плащате само тогава, когато някой взаимодейства с рекламата ви. Това означава, че човек трябва да кликне върху рекламата, за да може да заплатите стойността й. Няма никакво значение колко души са я видяли, вие плащате само при взаимодействие.

Разбира се, съществуват варианти при които се заплаща на брой импресии, т.е. броя визуализации на рекламите пред хората, но най-често избирания метод е плащането на базата на клик.

Каква е цената за рекламата?

Стойността на рекламата се определя в зависимост от няколко фактора, водещи от които са:

 • Вид на избрания рекламен метод;
 • Ръчно или автоматично бидване;
 • Качествен рейтинг на рекламите;
 • Брой и бюджет от страна на конкуренцията;
 • Вашия бюджет.
Мога ли сам да рекламирам в платформата?

Да, всеки може сам да опита да си направи профил и да рекламира. В 99,9% от случайте няма да сте доволни от постигнатия резултат или няма да сте наясно, че може да постигнете много по-висока ефективност.

Причината се крие във факта, че възможностите и вариантите за рекламиране с подходящи насторйки, са хиляди от гледна точка на съчетаване на опциите. Съответно това оказва понякога сериозно влияние върху честота на визализация на рекламите, както и върху стойността на единица клик.

Ако желаете да извлечете максимум ефективност с минимум бюджет, доверете се на PPC агенция за управления на вашата ркламна кампания.

Защо трябва да се доверя на агенция?

Основната причина е постигане на максимална ефективност и оптимизираност на кампанията в рамките на бюджета, който сте заложили. Останалите причини обхващат:

 • Професионално управление на кампнията и бърза реакция при необходимист;
 • Минимизиране на пропуснатите ползи;
 • Смачкване на конкуренция, понякога дори и да е с по-голям бюджет;
 • Използване на опции за динамичен ремаркетинг;
 • Максимизиране на ROI и ROMI.
4.4/5 - (73 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu