IdeaMax

Какво е SEO одит

Повече за SEO одит
IdeaMax » SEO оптимизация » SEO одит

SEO одитът представлява задълбочен анализ на настоящото състояние на вашия сайт и де факто има за цел да определи дали той следва най-добрите препоръки на търсачките като Google, за да съумее да се класира максимално добре в резултатите при потребителските търсения.

Тази услуга е свързана с т.нар.OnSite част от процеса на оптимизация, който се фокусира изцяло върху техническата и контент частта на сайта с идеята да бъдат направени SEO препоръки, които след реализация да успеят да генерират максимизиране на вашата видимост пред потребителите онлайн.

Реализацията на тези препоръки не влиза във фиксираните цени и се счита, че при нормални обстоятелства тя бива реализирана от хората, поддържащи вашия сайт, освен в случаите, когато това не правим самите ние. Разбира се има вариант, в който това можем да направим и ние, като за това се заплаща еднократна отделна такса, която може да варира според промените, които се налагат, типа използвана система и т.н.

Какво представлява одита в контекста на цялостната оптимизация

OnSite oдитът е като основата на къщата, наречена уеб сайт. Една от най-честите грешки е, че мнозина собственици на сайтове и бизнеси решават да подобрят класирането си директно използвайки методите на линк билдинга, а това е всъщност покрива на тази метафорична къща.

Не забравяйте, че преди покрива, преди стените, преди пода трябва да положите стабилна основа, над която да изградите един перфектен уеб сайт, който се класира чудесно в търсачките и ви носи постоянни приходи.

Цени за SEO одит
Обем страници Срок Ед. цена (Пакет 10+) Ед. цена (Пакет FULL)
До 100 3 дни 549 EUR 699 EUR
До 500 5 дни 649 EUR 799 EUR
До 1000 7 дни 749 EUR 899 EUR
Над 1000 14 дни от 849 EUR Попитай!
Всички плащания се извършват предварително, ако не е налична друга договорка.

*Цените са без ДДС, важат за Google.bg и са относителни, като в някои случаи могат да варират според спецификата.

**В цената влиза и реализация на одита от наши програмисти в някои случаи (попитайте ни)

Какво представлява seo одита?

Одитът на сайт е дейност, която включва над 50 субпроцеса за анализиране и служи за оценка на текущото състояние на сайта.

Благодарение на тази услуга seo агенцията може да открие какви трябва да бъдат подобренията в сайта, за да може същия да се позиционира по-добре в търсачките и да получава по-висок дял от генерираните търсения.

Има ли разлика между одит и анализ?

Много често хората употребяват тези две думи заедно, като синоними. Истината е, че разлика има и тя е основна.

Анализът включва дейности, които основно анализират по какъв начин се представя сайта и върху какво трябва да се работи, за да се подобри състоянието му.

Одитът включва задълбочен анализ с последващи конкретни препоръки и дейности за подобряване на видимостта и състоянието на анализирания уеб сайт.

Това еднократна услуга ли е?

Реалността е такава, че много агенции извършват одит в началото на процеса по оптимизиране.

Добрите практики включват първоначален задълбочен одит с последващи корекции. След нанасяне на корекциите следва нов одит, за да се провери дали има нужда от нови промени или за да се открият нови проблеми, създадени при евентуални конфликтни точки.

На определен етап от време се извършват също одити, за да се следи за състоянието на сайта и да се коригират нови проблеми, ако са възникнали такива.

На кои сайтове е нужна тази услуга?

Абсолютно всеки сайт, независимо дали е бизнес визитка, онлайн магазин, сайт за услуги, малък или голям, има нужда от одит, ако собственикът му желае да бъде на водещи позиции в Google.

За да се направи професионален одит с последващи корекции трябва да се доверите на екип от професионалисти, доказали своята ефективност във времето.

Каква е цената за seo одит на сайт?

Задълбоченият одит изисква достатъчно време, необходими програмни продукти за изследване във възможно най-голяма дълбочина на сайта, анализ на взаимовръзките и процесите, както и аналитични хора, които да притежават необходимия опит, за да предоставят списък с нужните корекции, както и да ги приложат.

Съответно цената е в пряка зависимост от големината и сложността на процеса. В случай че проявявате интерес към цените за seo одит от IdeaMax, може да ги проверите на тази страница.

4.5/5 - (79 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu