IdeaMax

Маркетинг съдържание за вашия блог или сайт

Какво значи маркетинг съдържание за уеб?

Това е съдържанието, което кара клиентите, озовали се на страниците на вашия сайт да купуват! То е тънката разлика между обикновеното съдържание, което помага или просто представлява някаква форма на контент и такова, в което са вложени специални техники, които карат потребителите да изберат именно вашия продукт или услуга. Клиентите ни избират поръчката на маркетинг съдържание, защото знаят, че ние можем успешно чрез подходящите думи да изразим ползите на техния продукт пред този на конкуренцията. Маркетинг съдържанието грабва, вдъхновява и продава!

Къде можем да използваме маркетинг съдържание?

Поради по-високата цена на този тип съдържание много наши клиенти го избират с идеята да го публикуват на собствения си сайт. Така, те съумяват да подобрят нивото на конверсия от посетител към потребител и да повишат своите печалби в дългосрочен план. Удобно е използването му и за продуктови целеви страници, от които се очаква да генерират повишен ефект и да стимулират потребителите да купуват.

Колко струва създаването на този тип съдържание?

Цени на маркетинг съдържание
Тип съдържание Дължина на Маркетинг текст Уникалност Минимално к-во Ед. цена
Маркетинг текст 300-400 думи 98-100% 10 броя 15 EUR
Маркетинг текст 400-500 думи 98-100% 5 броя 20 EUR
Маркетинг текст 500-600 думи 98-100% 5 броя 25 EUR
Маркетинг текст По желание 98-100% 5 броя Попитай!
Всички плащания се извършват предварително, ако не е налична друга договорка.
Цените са относителни и могат да варират според конкретната ниша, за която се създава съдържанието.

Обявените цени са без ДДС.

Силата на едно блестящо маркетинг съдържание

Нашата мисия в предоставянето на тази услуга е да създадем маркетинг съдържание, което не само носи предимства в настоящето, но е годно да продължи да трупа ползи в дългосрочен аспект.

Техниките на контент маркетинга се използват, за да привличат, ангажират и задържат аудиторията чрез създаване на релевантни уеб материали с различна целева насоченост. Подходът има значителен принос в повишаването разпознаваемостта на бранда.

Изграждането на висококачествен маркетинг чрез съдържание почива на имплементирането на комплекс от знания и техники, съчетани с творчество и лекота в създаването на органично четими текстове. И тук блясват само онези, които не отдават успеха си на случайността, а разчитат на доказан експертен опит, използван умело в създаването на ефективно съдържание

Целта е, при възникване на необходимост от закупуване на това, което вие продавате, именно вашата марка да е първата, която изниква в ума на потенциалния клиент. Как се постига това? Чрез вече оказаното положително въздействие на маркетинг съдържанието, което посетителят на вашия блог или сайт е преживял.

Доброто маркетинг съдържание:

Завладява аудиторията още с първите редове

Ангажираме се със създаването на висококачествено съдържание, което пленява вниманието на целевите групи на вашия онлайн бизнес. Добре изработеният content е годен да интригува, да предизвика емоции, да накара публиката да се замисли и да я насърчи да предприеме по-нататъшни действия.

Отличава бранда ви сред всички останали

Представете си, че продавате продукт, който всички останали вече имат в своите магазини. С какво ще се отличите? Нашите експерти прилагат комплициран подход, който извежда вашето съдържание пред всички останали, не само в „очите“ на търсачките, но и в очите на потребителите.

Печели нови посетители

Ценното съдържание привлича органичен трафик и спечелва нови потенциални потребители. Чрез предоставянето на подходящата информация, адресиране на целевите точки и демонстрацията на отличителните позитиви на вашите оферти, съдържанието може да ви помогне да генерирате още потенциални клиенти и да увеличите процента на реализация.

Ангажира посетителя и го трансформира в потребител

Основната цел на маркетинга е да продаде. Затова съдържанието, което изграждаме създава позитивен наклон за възползване от вашите стоки, услуги, идеи. И го прави с необходимия естествен финес, така че читателят сам да формира органична мотивация, според собствената нужда, а не просто да бъде „излъган“, както би направил евтиният маркетинг.

Усъвършенства визитката на вашия бизнес

Целевото маркетинг съдържание допринася за доизграждането на положителния образ на бранда. Когато висококачественото съдържание е широко застъпено и е естествена част от онлайн присъствието на бизнеса, то определено помага за утвърждаването на бранда като надежден и сигурен лидер в съответния сектор. Освен това работи за подобряване на видимостта на марката и насърчава доверието и лоялността на аудиторията.

4.6/5 - (69 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu