IdeaMax

Изработка на сайт Пакет Злато

Изработка на голям уеб сайт
IdeaMax » Изработка на сайт » Голям сайт

Сериозна компания, хиляди клиенти, огромни печалби. Разпознахте ли се? Точно за вас говорим – едрия бизнес. Време е да прехвърлите мощта си онлайн. Клиентите искат да ви намерят тук. Да видят вашия продукт или услуга, да съпреживеят ползите от употребата му.

Не допускайте конкуренцията да поведе!

Как успяхте да угодите на потребителските нагласи? Вашият сайт трябва да е на ниво и то на най-високо. Изработката на корпоративен сайт за голям бизнес, изобщо не трябва да се коментира. Той не е просто необходимост, а задължение. Той е гаранцията, която ви е нужна, за да задържите пазарният си дял и дори да се превърнете в доминиращ фактор на пазара във вашия бранш.

Вие не може да си позволите друго, освен най-доброто. Въпросът е не дали, а кога ще имате нужда от нов уеб сайт. Такъв, който да притежава най-новите функционалности и да спазва всички добри практики. Защото клиентите ви са онлайн – можете да комуникирате ефективно с тях, а може и да не го правите. Кое избирате?

Сайт, с който ще се представите в най-добра си светлина и ще засвидетелствате професионализъм от най-високо ниво. Готови ли сте да поверите бъдещето си на когото и да е?

Ние сме ИдеаМакс и се поставяме в обувките на клиентите ви. Ние знаем какво искат те от вас и как искат да го получат. Ние отлично разбираме колко жизненоважна е онлайн видимостта и ще ви я осигурим, защото също като вас обичаме да мислим глобално.

Ще ви дадем много повече! Благодарение на качествено изработеният сайт от нас, вие ще затвърдите позициите си, ще максимизирате печалбите си и ще отправите поглед към още по-големи цели. А винаги има такива – създайте ги с нас! Постигнете ги с IdeaMax!

Какво представлява големия сайт?

Този тип сайт е преднзначен за корпоративни цели, в които да се разгърне целия блясък на компанията, да се инкорпорират всички идеи и да се направи възможно най-доброто представяне на услугите или стоките, които се предлагат.

Ако желаете да бъдете лидери и да смачкате конкуренцията – заложете на това решение!

За какъв тип бизнеси е подходящ?

Всеки бизнес може да се възползва от изработката на голям, корпоративен сайт. Въпрос на гледна точка и цели е дали ще разполагате с такъв дизайн или ще бъдете като всички останали.

Ако целта е да се отличите – заложете смело на изработката на голям сайт.

За колко време се изработва?

Срокът за изработка на този тип сайт зависи от натовареността на агенцията, избора на дизайн и функционалност. Колкото по-сложно трябва да е решението, толкова повече време би отнело.

Някои агенции предлагат ускорена разработка, но с условието за начисляване на допълнителна такса.

Каква е цената на изработката?

Стойността е в пряка зависимост от сложността на проекта, което е в корелация с часовете труд, които ще вложат дизайнери и програмисти.

Допълнителна тежест може да се осигури от компоненти като seo, копирайтинг, изработка на видео, аудио и графични материали, които да затвърдят визията на сериозен бизнес.

Възможно ли е да се добавя функционалност в бъдеще?

В случай че решението е custom, т.е. уникализирано според нуждите и желанията ви, тогава е по-трудно, но не и невъзможно добавянето на нова функционалност. Сложността в този случай се увеличава, ако сайтът е изработен от една агенция, а впоследствие се налага друга да прави разработки, които да се внедрят.

При останалите варианти при изработката, като например използването на CMS платформи, доработката или изработката на нов функционален модул, е значително по-лесно да се извърши.

4.5/5 - (41 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu