IdeaMax

SEO Копирайтинг

Продават ли текстовете ви?
IdeaMax » Копирайтинг

IdeaMax.eu предлага на своите клиенти най-широката гама от копирайтинг услуги в България. Високото ниво на специализация в областта на създаването на съдържание за уеб сайтове е основната причина да предлагаме огромно разнообразие от различни класове текстове, което няма да откриете никъде другаде в България.

Отделните класове съдържание са предназначени да покриват различни потребности, които нашите клиенти имат. Предлаганите услуги по подобряване на вече съществуващо съдържание пък ще ви помогнат да гарантирате неговата висока ефективност по отношение на доверието на потребителите и повишаване печалбите на вашата компания.

Всички наши текстове са съобразени с актуалните тенденции в при SEO оптимизация на уеб сайтове и имат за цел не просто да направят по-пълен сайта ви, да подобрят комуникацията с посетителите, а и да помогнат в позиционирането на вашите уеб сайтове по-напред в резултатите на търсачките като Google.bg.

Ето какво ще откриете при нас, като разбира се са допустими комбинации между отделните типове съдържание:

Маркетинг съдържание

Ориентирано към повишаване продажбите и реномето на компанията ви чрез изпитани маркетинг и PR подходи, които карат потребителите да повишават доверието си към вас и вашата фирма, респективно да купуват вашите продукти. Този тип текстове са предназначени за публикуването на страниците на собствения сайт.

Текстове с висока потребителска стойност

Това са специално и внимателно създадени статии, които имат за цел решаване на проблеми и отговаряне на въпроси, които често биват задавани от страна на потребителите във вашия отрасъл (подходящи за viral SEO стратегии)

Преработка на съществуващо съдържание в сайт

Ако вече разполагате със собствени текстове, но желаете те да бъдат преправени за оптимален ефект спрямо потребителите – това е вашата услуга (услугата е различна от “уникализиране на текстове”).

Уникализиране на съдържание

Това е специфична услуга, която включва уникализиране на текстове над 65% за целите на SEO оптимизацията (клиентът предоставя текстовете и носи отговорност след тяхното публикуване, ако първоначалните текстове принадлежат на 3-ти страни).

Продуктови текстове

Това е услуга, която е масово използвана от собственици на нови онлайн магазини, които желаят да разполагат със собствени, уникални, ръчно написани продуктови описания за своите продукти

Ако се колебаете дали да ни поверите създаването на съдържанието, което да изстреля вашата онлайн видимост нагоре, то можете да разгледате нашите копирайтинг препоръки, като там постоянно биват добавяни нови такива  от доволни клиенти, които са избрали копирайтинг услуги от IdeaMax.eu

4.6/5 - (67 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu