IdeaMax

Уникализиране на съдържание


Всеки ден ние консумираме огромно количество съдържание, което ни се дава наготово в онлайн пространството. Дали това е с цел придобиване на нови знания в сфера, която ни интересува или описание на продукт или услуга, която искаме да закупим, истината е една – ние сме заляти от съдържание.

Ако искате да направите бизнеса си отличим трябва да създадете уникално и оригинално съдържание, което да спечели сърцата на потребителите. Уникализирането на съдържание е част от пакетът ни с копирайтинг услуги. Ние сме специалисти в създаването на оригинално съдържание за блог, детайлни описания за продукти или услуги и информационни статии за бизнеса.

Всички тези видове текст имат за цел да създадат съдържание, което ще грабне вниманието на потребителите на вашия сайт. А от там следва и пристъпване към изпълнението на целите, които създаденото съдържание трябва да изпълни.

Ако искате да създадете добавена стойност към вашия бизнес и да бъдете надежден източник на информация, която касае сферата, в която оперирате, то създаването на образователни блог статии ще ви помогне да спечелите сърцата на най-любознателните потребители.

Ако пък целите да превърнете потребителите на вашия сайт в клиенти, трябва да създадете примамливи описания на вашите продукти, с които да събудите желанието за покупка в хората, които посещават сайта ви.

Може би се питате откъде знаем всички тези подробности за уникализирането на съдържание. Отговорът е от нашата практика. Копирайтърите на IdeaMax са високообразовани хора, с добра обща култура и силно любопитство към света. Ние вярваме, че точно това е успешната формула за изграждането на оригинално съдържание.

Какво прави съдържанието оригинално – уникалност на текст

всеки иска да е оригинален и уникален в услугата или продукта, които предлага на пазара. Истината е, че много рядко на човек може да му хрумне идея, която все още не е реализирана. Истинският успех е да успеете да представите продукта или услугата си по уникален за пазара начин, чрез оригинално съдържание.

Това означава, създаденото съдържание да не се дублира или повтаря на никое друго място в онлайн пространството. Задача не звучи никак лека като се има в предвид необятността на уебсайтовете и създаденото вече съдържание, което е лесно достъпно в мрежата.

Оригиналното съдържание носи много позитиви за вашия бизнес. Освен, че привлича вниманието към вас като бранд, който предоставя интересна информация или изчерпателни продуктови описания, оригиналния текст е и един от инструментите на SEO оптимизацията.

Уникалността на текста е нещо, което се цени високо от Google и помага на бизнеса ви да се издигне до по-горни позиции в търсачката. Въпреки че за Google е от значение използването на набор от ключови думи, за да класира вашия сайт на по-горни позиции, също голяма роля играе и уникалността на текста. Той първо задържа потребителите за по-дълго време на вашия сайт и второ показва на Google, че предоставяте качествено съдържание.

Какво е уникализатор на текст – добре идея ли е използването му

Чували ли сте за уникализатор на текст? Това е инструмент, който се използва за преобразуване на вече съществуващо съдържание с цел постигане на уникалност и избягване на плагиатство.

Уникализаторът работи като променя съръжанието, но запазва смисъла и контекста на написания текст. Има много техники, които вземат участие в промяната на текста. Съдържанието може да бъде преобразувано чрез използване на перифразиране, смяна на думи, синоними, разбиване на изречения.

Признаваме си, че не сме вещи в тази сфера тъй като текстовете, които предлагаме се създават от копирайтъри, които използват капацитета и знанията си, а не инструменти.

Проверка за плагиатство – кога е нужна

Случвало ли ви се е да прочетете един и същи текст в няколко уеб сайта. Може би собствениците на бизнеса си мислят, че предоставят уникално съдържание без да знаят, че са излъгани. Други пък без капка срам изпозват чужд текст като го представят за свои. Истината в такива моменти много бързо излиза наяве.

Ако предоставяте подготовката на съдържание на външна фирма е добре в началото да проверявате текстовете за плагиатство. Разбира се, в редки случаи уникалността на текста е 100%. За да сте по-сигурни, че избраната от вас агенция ще се отнесе сериозно към ангажимента сами може да изисквате текстовете да са с определена оригиналност например 70-80%.

Дублиращото се съдържание може да навреди на SEO оптимизацията на вашия сайт. Бъдете сигурни, че разчитате на специалисти, които могат да подготвят подходящо съдържание според спецификите на вашия бизнес и целите, които сте си поставили.

В интернет могат да се намерят много инструменти, с които да проверим оригиналността на текст. С тях се работи лесно, само трябва да поставите избран абзац и инструмента ще ви покаже фразите, които се дублират.

Ние се отнасяме с внимание към изискванията на нашите клиенти, затова следим уникалността на текстовете, които нашите копирайтъри подготвят. Като една от най-добрите SEO агенции в страната ние знаем какво е значението на уникалното съдържание за класирането на един бизнес на първите места в търсачката и в сърцата на клиентите. Точно заради това уникализирането на съдържанието е заложена практика в нашите услуги.

4.6/5 - (72 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu