IdeaMax

Изработка на WordPress сайт

Ако мислите, че е време да прехвърлите вашия бизнес в онлайн пространството, то със сигурност се оглеждате за платформа, на която да създадете представителен сайт на вашия бизнес.

Фокусът към физически магазини и агенции предлагащи различни услуги се измести към бизнеси, които оперират онлайн и улесняват процеса на покупка.

Със сигурност и вашият може да намери своето място в дигиталното пространство. Как? С помощта на WordPress.

„A какво е WordPress?“ – въпреки известността на платформата може би все още има хора, които не са запознати с предимствата, които тя предлага в посока разрастване на бизнеса.

WordPress е софтуер за създаването и управлението на корпоративни уебсайтове, блогове и разнообразни онлайн портали, където може да предлагате своите продукти пред обширна аудитория.

Това е една от най-добрите платформи, която предлага удобство и ефективност при управлението на сайтове. Платформата е станала незаменима част от дигиталната сцена, на която се представят множество бизнеси в различни сфери.

WordPress сайт – ключът към успеха на вашия онлайн бизнес

Имате малък бизнес, а искате ли да стане голям? Кой не желае да се разрасне и поне да удвои приходите си! Възползвайте се от възможностите, които предоставя дигиталния свят и създайте уебсайт на вашия бизнес.

Имате страхотен продукт – прекрасно. Защо го оставяте да събира прах по рафтовете на поредния квартален магазин?

Предлагате интересни услуги само, че все още никой не е чувал за тях? Не позволявайте на идеите ви да останат незабелязани.

Представете продуктите и услугите си пред обширна и таргетирана целева аудитория и увеличете печалбите си.

Ние ви предлагаме начин, по който да създадете успешно онлайн присъствие. Станете разпознаваеми и предпочитани сред бизнесите в сферата, в която оперирате. Изработката на WordPress сайт носи много предимства за развитието на вашия бизнес и неговото дигитално присъствие.

Ето тук е моментът, в който сме сигурни, че се питате „Как да си направя сайт с wordpress?“

Нашият екип от опитни уеб дизайнери и разработчици предоставят услугата по изработване на персонализиран и функционален сайт с WordPress, съобразен със специфичните изисквания на вашия бизнес.

Качествената изработка на уебсайт за вашия бизнес ви гарантира професионално представяне пред клиентите ви в онлайн пространството и възможност за увеличаване на печалбата. Чрез сайта може да предлагате закупуване на продуктите и услугите ви по лесен и достъпен начин.

Поддръжка на wordpress сайт

Не си мислите, че след като сайтът е създаден парите ще започнат да валят. Изработката на WordPress сайт е само началото. Поддръжката на функционалността и наличностите е ключов момент в успешната реализация на вашия онлайн бизнес.

Ние няма да ви изоставим след като сме направили сайта. Нашите услуги включват и поддръжка на wordpress сайт. Ежедневната грижа за дигиталното присъствие чрез обновяване на плъгините на сайта и актуализиране на наличностите и съдържанието са много важни за успеха му.

Изработка на сайт wordpress цена от IdeaMax

Ако сте готови да инвестирате в успеха на вашия бизнес, ние сме готови да ви укажем нужната подкрепа. Нашата агенция предлага качествена изработка на WordPress сайт и професионална поддръжка.

В ценовия пакет се включва уеб дизайн и изработка на сайта с подходящите функционалности. Съобразяваме се с вашите изисквания и идентичността на вашия бранд. Нашият екип ще подготви няколко визуални концепции, от които вие ще може да изберете най-подходящата.

Ето какво ви предлагаме от IdeaMax.eu, говорейки за уеб дизайн и изработка на сайт с нашия страхотен БРОНЗОВ пакет, който е идеален за малкия бизнес:

  • Ниска цена, започваща от 1199 евро без ДДС за напълно функциониращ уеб сайт;
  • Отлично качество – никой в България няма да ви предложи това, което предлагаме ние, не и на тази цена;
  • Бързо изпълнение – в рамките на 168 часа след предаване на всички материали, изисквания и одобрение на визия;
  • Адаптивен (responsive) дизайн – вашият сайт ще бъде удобен за работа, както при използване на компютри, така и при използване на телефони и таблети;
  • Интуитивна административна система за управление на информацията във вашия уеб сайт;
  • До 3 различни визуални концепции преди одобрение при изработка на сайт;
  • Интегрирани актуални базови SEO практики в структурата на уеб сайта;
  • До 10 отделни уеб страници + Галерия с до 20 снимки + Форма за контакт;
  • Внедряване на бутони за социално взаимодействие – Facebook, Instagram, Twitter;
  • Оптимизиране на скоростта на сайта до приемливи нива за зареждане.
Как да си направя сайт с Wordpress?

Wordpress е платформа за създаване на сайтове, чиято функционалност предразполага към свободно използване. Обикновено хората остават с впечатление, че е много лесно да се направи визията на сайта, каквато си я представят. Реалността е, че за да работи системата коректно са нужни многобройни настройки, включително и от програмно естество.

В случай, че желаете да направите професионален блог, бизнес сайт или онлайн магазин с помощ на Wordpress, обърнете се към специалисти, които могат да ви предложат страхотен краен продукт.

Има ли нужда от поддръжка wordpress сайт?

Абсолютно всеки уебсайт има нужда от поддръжка, защото архитектурата търпи актуалкизации, промени, както и почти винаги се налагат нововъведения, които е нужно да бъдат извършени функционално коректно.

Колко струва изработката на сайт на Wordpress?

Цената за създаването на Wordpress сайт зависи от много фактори, най-вече от спецификацията на проекта. В зависимост от желаните характеристики, функционалности, визия и цели, стойността на проекта може да бъде четири или пецифрена.

За колко време се изработва wordpress сайт?

Времето за направа на Wordpress сайт зависи от сложността на проекта. Колкото повече функционалности и преработки трябва да претърпи структурата на сайта, толкова по-дълго време ще е необходимо за завършване на крайния проект.

Какви сайтове мога да имам на Wordpress?

Цял свят използва Wordpress повече от десетилетие, през което хората създават блогове, новинарски сайтове, каталози, презентационни и бизнес сайтове, както и онлайн магазини с помощта на Woocommerce. Възможностите са неограничени.

4.4/5 - (88 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu