IdeaMax

Препоръки от клиенти на IdeaMax

Препоръки за нашата работа от доволни клиенти
IdeaMax » Препоръки
TendenZ
Наталия Данчева
Маркетинг директор на TendenZ

Обикновено, в България сме свикнали всичко да се върши през пръсти, с нулева лична ангажираност и никакво старание. Благодарение на екипа на „IdeaMax“, обаче, ние променихме нагласата си към българските фирми.

Никога преди това не сме се и замисляли, че е толкова важно присъствието ни в Интернет да е на ниво. По-важното е, обаче, че „IdeaMax“ ни показаха обратното чрез своя професионализъм, устременост и голяма отдаденост по време на изпълнение на съвместните ни ангажименти.

Благодарение на „IdeaMax“ Tendenz.bg вече не изпитва затруднения нито откъм техническо, нито откъм съдържателно ниво. Едно огромно благодаря към екипа от професионалисти, които се грижат сайтът ни да е това, което виждате вие – нашите клиенти.

Горещо препоръчваме и вие да се насладите на лекотата, с която се работи с „IdeaMax“!


TendenZ
Юлиан Бориславов
Управител на ICN.BG

ICN.Bg е компания, за която онлайн присъствието ключов елемент в процеса на запознаване на клиентите с богатото ни портфолио от високотехнологични услуги.

За да постигнем тази си цел и да представим услугите си по най-добрия начин, ние се доверихме на Ideamax.eu.

Ценим високо техния професионализъм, творчески усет и способността им да работят успешно в синхрон с нас, превръщайки и най-смелите ни идеи в качествено текстово съдържание!

Благодарим на Ideamax, че се превърнаха успешно в част от нашия екип и заедно увеличихме трафика към нашия сайт, благодарение на качественото и user-friendly съдържание, което създадохме заедно!

Vivus.bg
Ивайло Ибришимов
Изпълнителен директор на Vivus.bg (4Finance Group)

Бизнесът с бързи кредити по Интернет е изключително конкурентен и когато говорим за SEO и органичен трафик това не e изключение.Знаехме, че трябва да се доверим на компания, която разполага с нужните ресурси и know how.Разбира се, в самото начало, не знаехме какво можем да очакваме и да постигнем. Само за 3-4 месеца съвместна работа с Ideamax.eu, резултатите са повече от отлични.

Увеличихме значително обема органичен трафик и имаме десетки думи на първа страница, а някои от тях са дори на първа позиция. Това допринесе за подобряване на нашите резултати и ни помага в нашата цялостна стратегия да се превърнем в лидер на пазара за бързи заеми в България.

Като професионалисти в това което правим, препоръчваме искрено на всеки, който държи на резултатите при оптимизацията на своя сайт, а с Ideamax.eu – наистина има разлика!

freelance
Деян Кривошеенко
SEO оптимизатор

През последните няколко месеца съм се захванал с проект в доста тясна ниша, поради което ми трябваха добри маркетингови текстове, които не само продават, но и са доста приятни за четене. Порбвах няколко варианта:

Вариант #1 – Freelancer’s – наех няколко човека, които да ми помогнат с тези текстове, обаче имаше проблем – те изобщо не разбираха самата концепция и срещаха доста проблеми с предаването на информацията по такъв начин, който не излгежда scam. Реално не ги биваше много да пишат long sales copy.

Вариант #2 – Coppyrwriting агенция – явно след толкова много писане човек изобщо забравя, че текстът трябва да е SEO издържан и да има маркетинг ефекта, който търсим. Тук просто бяха пренаписали article’s върху топика, който им бях дал.

Вариант #3 – IdeaMAX – Тук си направих експеримента да дам ограничена информация и фактология, като просто заложа основната идея, която искам да постигнем. Какво получих ли? Получих няколко отлични текста които са не само креативни, SEO издържани, но също така и перфектни маркетингово – тоест продават!

На кратко получих доста повече от колкото очаквах, надявам се и за бъдеще всичко да върви гладко при работата с тях.

Васил Тошков
Васил Тошков
SEO оптимизатор (cloxy.com)

Много съм доволен от услугите на Димитър Георгиев и неговият екип. Като SEO оптимизатор смея да твърдя, че работата му е изключително професионална, бърза и отговорна. Препоръчвам го на всички търсещи качествено SEO съдържание, за да подобрят значително своето позициониране в търсещите машини.

freelance
Андрей Димитров
SEO оптимизатор

Бях наел екипа на IdeaMax.eu с нелеката задача да ми напише уникални статии на доста нетипична тематика. Бях силно впечатлен от бързото изпълнение на поръчката. Статиите които получих бяха увлекателни, уникални, SEO наситени, без правописни и пунктуационни грешки.

И освен това, всички тези статии бяха добавени от него в избрани от мен директории за статии, като най-накрая получих отчет за всичко. Екипът на IdeaMax.eu заслужи моето доверие и следващият път, когато ми потрябва копирайтър със сигурност ще използвам отново неговите услуги.

Работя с Димитър Георгиев от доста време насам. Използвал съм различни негови услуги, основно свързани с копирайтинг. Последните ми няколко поръчки бяха за написването на т.н. маркетинг статии, които представляват текст, целящ да се постави на начални или лендинг страници, целящи да подтикнат потребителя към действие и същевременно добре оптимизирани за Google. Досега не съм срещал толкова креативен копирайтър! Работата с него е удоволствие.

Димитър Колев
Димитър Колев
Собственик на Qhoster.bg

В днешно време е трудно да се намери толкова коректен партньор. Използваме услугите на IdeaMax.eu от половин година и сме очаровани от предлаганото качество на съдържанието и бързото изпълнение на поръчките. Уникални статии написани професионално, съчетани с много достъпни цени.

Атанас Мишев
Атанас Мишев
SEO оптимизатор

Димитър Георгиев и екипът му свършиха отлична работа с поставената от нас задача, като статиите, които бяха написани за нас са с уникално съдържание, разбираемо и полезно както от посетителите на нашия уеб сайт, така и от роботите на търсещите машини. Бихме препоръчали Димитър и екипа му на хората, които не правят компромис с качеството!

Николай Кръстев
Николай Кръстев
SEO оптимизатор

Много съм доволен от копирайтинг услугите, предлагани от Димитър Георгиев. За по малко от 24 часа получих поръчаните от мен статии, които бяха написани изключително професионално, като наблягам на това с оглед на сложността на темите, по които трябваше да се пише. Със сигурност възнамерявам за в бъдеще да използвам отново услугите на един от най-добрите копирайтъри в България в негово лице!

Арх. Румена Воденичарова
Арх. Румена Воденичарова
Собственик (Унигардън Озеленяване ООД)

Ние от Унигардън Озеленяване София се свързахме с IdeaMax.eu с идеята да подобрим нашата онлайн видимост, която определено ни куцаше въпреки, че нашият сайт бе готов от доста време насам.

Идеята ни хрумна след лична препоръка от наш близък приятел, който вече беше използвал и все още ползваше услугата Абонаментна SEO оптимизация на IdeaMax.eu. За по-малко от 2 месеца се оказахме с 3 пъти повече посетители в нашия уеб сайт.

Малко по-късно, точно преди самия сезон, в който имаме най-много поръчки бяхме на 1-во място за 4 силни ключови думи, включително основната за нашия бранш и за общо 24 думи, асоциирани с озеленяване на първа страница в Google.bg. A телефоните започнаха да звънят неудържимо.

Николай Галинов
Николай Галинов
SEO оптимизатор (Galinov.com)

С екипа на IdeaMax.eu имахме няколко плодотворни SEO сътрудничества, едно от които беше поръчка за пакет от съдържание с висока потребителска стойност.

Бях изключително приятно изненадан и доволен от полученото. То наистина ми помогна в работата ми като SEO оптимизатор и мисля за в бъдеще да продължа да използвам услугите на IdeaMax.eu като доставчик на уникално и качествено съдържание за мен и моите клиенти.

Резултатите и за двете страни бяха чудесни и многообещаващи. Продължаваме да работим заедно, за да успеем да се справим със сложните SEO предизвикателства за българския онлайн пазар.

Банко Стоянов
Банко Стоянов
SEO оптимизатор (Adx.bg)

Трудно е в днешно време да намериш качествено и полезно съдържание, което не само да грабва хората, но и да ги кара да го споделят. В този ред на мисли реших да се доверя на услугите, предлагани от IdeaMax.eu.

Благодарение на техния професионализъм и иновативен поглед върху пазара на копирайтинг услугите, положителните резултати не закъсняха, дори повече – надминаха очакванията, които имах.

Искам да благодаря на екипа им и да им пожелая да продължават да работят така и за напред. Препоръчвам ги, моята агенция – eSale.bg, ги ползва, вярвам, че всеки ще е на ниво с техните услуги.

Филип Филипов
Филип Филипов
Собственик на бизнес

Работя с Димитър и екипа му от няколко години, като съм му се доверил в три бизнес начинания и той не ме е подвел за нито едно от тях. Мога да отлича коректността, точността и бързата реакция като най-основните предимства при работата с IdeaMax.

Разбира се няма как да пропуснем и резултатите, които са съществена част от цялото ни сътрудничество. За периода, в който работим заедно, достигнахме челни позиции в Google, с което трафикът и продажбите ми се увеличиха многократно. Аз и моят бизнес сме тук, където сме, благодарение на страхотната работа на Димитър и целия екип на IdeaMax.

WebTech
Георги Дюлгеров
Web Tech Media
Удоволствие е да се работи с Бико. Бързо и качествено изпълнение на работата както винаги. Препоръчвам!
Speedycars
Станислав Василев
Управител на Speedycars.eu

От няколко години работя с Ideamax.eu по оптимизацията на моя сайт за коли под наем в София. Работил съм с 5-ма оптимизатори преди него, но това, което той направи беше феноменално.Само след 2 месеца работа успяхме да се класираме за най-силните думи в нашия бранш на първа страница, в топ 3 и дори за купища по-дълги ключови фрази на първо място и то след Пингвин ъпдейт.

Преди това имахме общо 2 думи в топ 10. Към момента имаме цели 18 думи в топ 3 и общо 31 на първа страница в Google.bg.

Препоръчвам услугите му на всеки, който иска наистина да успее да класира своя сайт на челните позиции в търсачките. Струва си всяка ваша стотинка.

Благодарим на Ideamax, че се превърнаха успешно в част от нашия екип и заедно увеличихме трафика към нашия сайт, благодарение на качественото и user-friendly съдържание, което създадохме заедно!

Project Manager в AboveApex
Деян Симеонов
Project Manager at AboveApex

Много съм доволен от работа с IdeaMax, екипът им е много учтив. Отговориха на всички мои въпроси, обърнаха ми и специално внимание в телефонен разговор.

Работата от тяхна страна беше свършена на време, а качеството беше на високо професионално ниво!

Драгомир Желев
Драгомир Желев
Delta.bg

Много съм доволен от работата на Ideamax.eu. Планирахме една маркетинг кампания, която трябваше да промотира нашите чисто нови и екстремно бързи SSD сървъри и се нуждаехме от някой, който да създаде текстовете, които да пуснем в най-големите IT портали в България, за да запознаем хората с тази услуга.

Поради спецификата на исканите статии за първи път ми се случва да ми допадне работата на копирайтър от първия път и то без никакви забележки.

Наистина страшно съм доволен и дори мисля да работим за вбъдеще именно С Ideamax.eu за подобни неща. Благодаря ви!

Ангел Евтимов
Ангел Евтимов
SEO оптимизатор

Изключително съм доволен от услугите на Димитър Георгиев. Направих поръчка за 10 статии, които получих в уговорения срок. Повлиян от цената и качеството на услугата, както и от проявения професионализъм, съм готов да работим дългосрочно и бих препоръчал услугите му на всички, които търсят качествено съдържание за SEO.

Борислав Арапчев
Борислав Арапчев
SEO оптимизатор

Как да не благодаря на Димитър Георгиев и екипът му – те знаят както SEO принципите при писането на един текст, така и маркетинговите похвати. По този начин материалът, написан от тях, е двойно силен – подобрява сайта ви пред Гугъл, вдъхва доверие и води към поръчка от страна на потребителя.

Искам да ги похваля, силно да ги препоръчам и със сигурност ще ползвам услугите им и за в бъдеще! Изключително към доволен! Благодаря още веднъж.

freelance
Стоян Станев
SEO оптимизатор

Ако искате коректен партньор и качествено написани уникални статии за вашите сайтове, това е човекът. Статиите са написани бързо, но не набързо. Димитър и екипът му отделят специално време, за да се запознаят задълбочено с тематиката и терминологията на конкретната ниша за която поръчвате статии.

Резултатът от това са уникални статии написани на много високо ниво с познаване на темата, което ги прави особено ценни. В комбинация с приятелското отношение, допълнителните опции и развитие на услугата, ориентирано към постигане на по-качествена, вече пакетна услуга, съм много доволен. Горещо препоръчвам услугите на Димитър и IdeaMax.

Асен Янков
Асен Янков
Собственик (Ianis-build.eu)

Ползвах услугите на Димитър Георгиев и екипа му и искам да споделя впечатленията си: Добре подреден и увлекателен текст, 100% уникалност на статиите, коректност и бързо изпълнение на поръчките. Доволен съм и ще продължа да ползвам услугите им.

Христо Стоянов
Христо Стоянов
Собственик

С IdeaMax имахме от онези скоростни допири на работа, при които имаш проблем, споделяш го и той просто бива решен веднага без никакво размотаване, а крайният резултат е едно приятно чувство на спокойствие и удовлетвореност от успеха.

Преди известно време имахме SEO проблем със сайта ни Lifehack.bg, за който нямахме представа от къде идва и как може да се реши. Трафикът падна изведнъж, а паниката в такъв момент идва бързо. Споделихме проблема с екипа на IdeaMax, тъй като вече имахме сериозни препоръки за тяхната работа и умения.

Само след няколко минути имахме отговор какво, къде и как да оправим. След седмица трафикът не просто се възстанови, а дори се повиши благодарение на помощта, която ни бе оказана. Според нас хората, които ценят времето си, парите си и желаят реални резултати – искат точно това. И ние го получихме. Благодарим много!

Константин Бъчваров
Константин Бъчваров
Инициатор и създател (SaintDobry.com)

Ползвах SEO услугите на IdeaMax по проекта „Дядо Добри“ и останах изключително доволен от лекотата с която свършиха своята работа, адекватните и лесно разбираеми препоръки, систематизираност и точност във всяко едно отношение.

Услугите на IdeaMax биха допринесли много за успехите на всеки един себеуважаващ се както български, така и чуждестранен бизнес.

Геннадий Воробьов
Геннадий Воробьов
CEO на Netpeak Bulgaria

През последните няколко месеца имах нужда от ново съдържание, с което да се справя с няколко по-сложни SEO предизвикателства, които изискваха подобно такова. Така ние от Netpeak.bg започнахме да работим в тесни връзки с IdeaMax.eu и Димитър Георгиев.

Съдържанието, което продължаваме да получаваме дори към този момент е великолепно и възнамеряваме да се превърнем в редовни клиенти на копирайтинг услугите на IdeaMax.eu.

Димитър Димитров
Димитър Димитров
Търговски директор в Notebook.bg

Наехме Димитър Георгиев и IdeaMax.eu първоначално да създадат 70 продуктови описания за нашия електронен магазин. Ефектът беше повече от осезаем.

Останахме много доволни от предоставените ни текстове и дори решихме да се доверим и за създаването на всички текстове за нашия сайт, който не е никак малък. Препоръчваме горещо IdeaMax.eu като надежден партньор, за всеки които иска да развива успешно своя бизнес онлайн.

Теодор Захариев
Теодор Захариев
SEO оптимизатор (Kipo.bg)

Поръчах на IdeaMax.eu маркетинг статии, които да подтикнат потребителя към действие и същевременно да са добре SEO оптимизирани. Резултатът беше повече от перфектен и се записах за абонаментен копирайтинг. Сега моите клиенти се наслаждават на по-голяма посещаемост на сайта си и повече продажби.

Добромир Панов
Добромир Панов
SEO оптимизатор – PromoPointbg.com

С Димитър Георгиев се познаваме от около десетилетие, още в самото начало на нашите кариери. През времето изградихме отлични взаимоотношения и понякога си помагаме взаимно при работата, свързана със seo оптимизацията на сложни проекти.

Целият екип на IdeaMax.eu е съвкупност от добри и опитни специалисти. Това не е поредната реклама, тъй като от личен опит мога да споделя за дизайнерските им възможности, дори не мисля, че е нужно да споделям за текстовите материали, тъй като те са лидер и в този сектор.

За да постигне успех един проект, е нужно да се влага време, желание и най-важното – опит. Смятам, че те притежават всичко това и могат да превърнат всеки сайт в супер печеливш!

Свържете се с IdeaMax.eu