IdeaMax

Local SEO от IdeaMax

IdeaMax
IdeaMax » За нас » State of SEO

Разработката на перспективни стратегии за оптимизация на сайтове за търсачки са част от природата на всяка сериозна SEO агенция. Стремежът към откриване на нови, работещи при максимална ефективност техники за оптимизиране на сайтове, портали и онлайн магазини е един непрекъснат процес.

С оглед на факта, че алгоритмите на търсачките, които влияят пряко върху позиционирането на сайтовете в SERP са известни на едва шепа хора в света се налага ние постоянно да изследваме тяхната същност. Това се случва посредством комплексни A/B тестове, reverse engineering, измерване на вторични ефекти и т.н., за да преценим коя техника работи най-добре в полза на по-високите продажби на нашите клиенти.

Във всяка една услуга има 3 компонента:

  • Скорост на доставяне
  • Качество на изпълнение
  • Цена за реализация

Ние предлагаме само 2 от тези компоненти – първите 2 и за това нашите услуги не са евтини. Ако някой ви обещае 3-те, той вече ви лъже!

Уравнението на успеха на IdeaMAX

Успеха на кампанията за подобряване на вашата онлайн видимост е като уравнението, което всички добре познаваме, а именно това за пътя, скоростта и времето:

S=V*Т

Легенда:

S – желаният краен резултат за подобряване на видимостта ни в Интернет;

V – инвестицията, която правим, за да постигнем желаните печалби;

Т – времето, което ще ни отнеме достигането на резултата.

Всъщност в живота е същото, нали?

S – крайната цел на дадено наше действие;

V – скоростта, с която се движим към нея;

Т – времето, което ще отнеме достигането й.

И ако утре никой не е чувал за вас онлайн, вероятно не сте карали достатъчно бързо, но пък никога не е късно да бъдете някой в Интернет.

IdeaMAX – искаш да бъдеш някой онлайн? Бъди!

4.6/5 - (83 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu