IdeaMax

State of SEO от IdeaMax


Разработката на перспективни стратегии за оптимизация на сайтове за търсачки са част от природата на всяка сериозна SEO агенция. Стремежът към откриване на нови, работещи при максимална ефективност техники за оптимизиране на сайтове, портали и онлайн магазини е един непрекъснат процес.

С оглед на факта, че алгоритмите на търсачките, които влияят пряко върху позиционирането на сайтовете в SERP са известни на едва шепа хора в света се налага ние постоянно да изследваме тяхната същност. Това се случва посредством комплексни A/B тестове, reverse engineering, измерване на вторични ефекти и т.н., за да преценим коя техника работи най-добре в полза на по-високите продажби на нашите клиенти.

Във всяка една услуга от копирайтинг и изработката на сайтове до SEO и Google Ads рекламата има 3 компонента:

  • Скорост на доставяне
  • Качество на изпълнение
  • Цена за реализация

Ние предлагаме само 2 от тези компоненти – първите 2 и за това нашите услуги не са евтини. Ако някой ви обещае 3-те, той вече ви лъже!

Какво е State of SEO

Под термина „State of SEO” се обединява разбирането за текущото състояние на оптимизацията за определена търсачка. Както може би знаете търсачките са склонни да променят своите изисквания, което налага и промяна в SEO стратегиите.

State of SEO се отнася главно за тенденциите, предизвикателствата и нововъведенията в сферата на SEO оптимизацията. Познаването на тези фактори е ключово за изграждането на успешна стратегия, която да позиционира сайта на водещи позиции в търсачката.

Експерти в сферата като маркетолози, собственици на бизнеси и SEO специалисти стриктно следят и се интересуват от най-новите тенденции, за да ги грабнат преди конкурентите и първи да почерпят успех от прилагането им.

Именно анализа на нововъведенията в сферата на оптимизациите дават информация за най-новите стратегии, актуализации и алгоритми, чрез които се определят най-добрите практики.

Следването на успешните примери и адаптирането към бързо променящата се среда на SEO оптимизацията имат съществено значение за класирането на даден уебсайт в търсачката. Правилното им изпълняване със сигурност ще донесе на уебсайта по-добра позиция в Гугъл.

Както повечето от вас знаят, много малко са хората, които достигат до втора страница при дадено търсене на продукт или услуга. Колкото по-напред е класиран вашия онлайн магазин или уебсайт, толкова повече потенциални клиенти ще достигнете.

Целта на SEO е да ви изкара на челни позиции я търсачка и да ви помогне да достигнете до повече клиенти. Това не е работа за един ден, а процес, който се получава с наслагване и търпение.

SEO специалистите, които работят за IdeaMax следят тенденциите в сферата и постоянно прилагат нови и изпитани техники, с които успяват да класират не един сайт на челно позиции в търсачката.

Информираността за всяка възможност за подобряване на прилаганите техники помага за елиминирането на предизвикателствата, които стоят пред уебсайтовете. Състоянието на SEO тенденциите позволява на всеки бизнес да приложи индивидуални решения, които да го доведат до изпълнение на поставените цели.

Уравнението на успеха на IdeaMAX

Ще ви издадем тайната на успеха на нашата агенция. Ние не сме егоисти и се радваме да предадем нашия опит на амбициозни предприемачи и собственици на малък и среден бизнес. Ние с гордост споделяме формулата, благодарение на която продължаваме да постигаме успехи за бизнесите, за които работим.

Успеха на кампанията за подобряване на вашата онлайн видимост е като уравнението, което всички добре познаваме, а именно това за пътя, скоростта и времето:

S=V*Т

Легенда:

S – желаният краен резултат за подобряване на видимостта ни в Интернет;

V – инвестицията, която правим, за да постигнем желаните печалби;

Т – времето, което ще ни отнеме достигането на резултата.

Всъщност в живота е същото, нали?

Не случайно формулата, която използваме за успеха на IDEAMAX е същата като тази, която обещава успех в живота. Това, което ни движи напред в бизнеса е също толкова значимо като това, което ни движи напред и в живота. Нещата са свързани – ако имаме успешен живот е много по-вероятно да създадем и успешен бизнес. Това важи и в обратната посока.

S – крайната цел на дадено наше действие;

V – скоростта, с която се движим към нея;

Т – времето, което ще отнеме достигането й.

И ако утре никой не е чувал за вас онлайн, вероятно не сте карали достатъчно бързо, но пък никога не е късно да бъдете някой в Интернет.

IdeaMAX – искаш да бъдеш някой онлайн? Бъди!

4.6/5 - (84 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu