IdeaMax

Изработка на малък сайт

Имате малък бизнес, а искате ли да стане голям?
IdeaMax » Изработка на сайт » Малък сайт

Имате малък бизнес, а искате ли да стане голям? Кой не желае да се разрасне и поне да удвои приходите си! От дълго време клиентите са в Интернет. А вие?  Имате ли малък сайт, който да информира потребителите за вашата дейност и как можете да им помогнете да живеят по-добре? Как тогава очаквате да създадете ключа към успеха си?

От къде започва всичко? Като строеж на къща основата е най-важна, а тя е в качествената изработка на сайт. Тя ще ви гарантира адекватно представяне в най-големия мол на света, наречен Интернет.

Искате летящ старт – ние ви го дава ме. Имате страхотен продукт – прекрасно.  Смятате, че си заслужава хората да научат за него – чудесно.  А какво сте готови да направите, за да изпълните целите си? Не чакайте нещата да се случват около вас, а диктувайте правилата, с които другите да започнат да се съобразяват!

Професионалната и качествена изработка на сайт ви гарантира едно фундаментално нещо, без което един модерен бизнес не може, а именно да достигате до своите клиенти там, където са те – онлайн.

Качествената изработка на сайт ви гарантира отлична онлайн видимост и повишаване продажбите на вашите продукти на клиенти, които иначе не биха успели да открият вашата фирма извън Интернет.

Ето какво ви предлагаме от IdeaMax.eu, говорейки за уеб дизайн и изработка на сайт с нашия страхотен БРОНЗОВ пакет, който е идеален за малкия бизнес:

  • Ниска цена, започваща от 1299 лева за напълно функциониращ уеб сайт;
  • Отлично качество – никой в България няма да ви предложи това, което предлагаме ние, не и на тази цена;
  • Бързо изпълнение – в рамките на 168 часа след предаване на всички материали, изисквания и одобрение на визия;
  • Адаптивен (responsive) дизайн – вашият сайт ще бъде удобен за работа, както при използване на компютри, така и при използване на телефони и таблети;
  • Интуитивна административна система за управление на информацията във вашия уеб сайт;
  • До 3 различни визуални концепции преди одобрение при изработка на сайт;
  • Интегрирани актуални базови SEO практики в структурата на уеб сайта;
  • До 10 отделни уеб страници + Галерия с до 20 снимки + Форма за контакт;
  • Внедряване на бутони за социално взаимодействие – Facebook, Google+, Twitter;
  • Оптимизиране на скоростта на сайта до приемливи нива за зареждане.
Какво означава малък сайт?

Малкият сайт обикновено включва в себе си изработка на презентационен сайт тип визитка.

Този тип дизайн е предназначен за бизнес цели и обикновено обхваща десетина страници, които са необходими за представяне на фирмата или идеята.

Включва ли се SEO в изработката?

В случай че се доверите на професионална seo агенция, може да сте сигурни, че ще получите и отлични основи от оптимизационна гледна точка. Разбира се, всичко зависи от желанията и изискваният на клиента, тъй като това е елемент, който е допълнителен към калкулацията на стойността на сайта.

Нужна ли е спецификация за сайта?

Обикновено при изработката на сайт се изисква спеицификация, за да е напълно ясно как трябва да се структура сайта, какъв ще е дизайна, какви елементи ще включва и каква ще е функционалността, която е нужна да се изработи.

Понякога при изработката на малък сайт не се изисква подобна спецификация, ако всичко бъде уточнено на ниво среща или има примерен дизайн, който да се следва при изработката.

Каква е цената?

Стойността на един малък сайт зависи основно от дизайна и дали самата структура ще е изцяло уникализирана или ще се използва готово CMS решение.

Също така има отделни компоненти, като специфична функционалност, seo, срок на изработка, които могат да увеличат стойността на проекта.

За колко време се изработва малък сайт?

Времето е изцяло в зависимост от договореността между клиент и агенция. В случай че желаете по-бърза изработка, трябва да сте подготвени, че ще заплатите по-висока сума.

4.4/5 - (88 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu