IdeaMax

Среден сайт за вашия бизнес

Изработка на среден сайт
IdeaMax » Изработка на сайт » Среден сайт

Сайтът на бизнеса ви е вашата визитка. Как искате да се представите пред клиентите, конкурентите, пред света? Професионалисти ли сте в бранша? А дали всички са на вашето мнение?

Докажете сериозното си отношение и дайте ясна заявка за стремглаво, агресивно и дори яростно разширяване на пазара си. Гарантирайте си онлайн видимост, която да ви изстреля там, където ви е отредено да бъдете. А къде ще е това място решавате именно вие!

Заслужавате ли да не изоставате от конкурентите?  Заслужавате ли да пораснете?

Инвестицията в изработка на фирмен сайт, притежаващ всички функционалности, отразявайки представителната визия на вашия бизнес е необходимата стъпка, за да реализирате своите амбиции в бизнес аспект. Един чудесен начин да покажете на клиентите си, че могат да ви се доверят, а на конкурентите си, че има от какво да се притесняват.

Предизвикайте себе си, предизвикайте и нас и нека заедно постигнем мечтите ви.

Длъжни ли сте да успеете?

Добрият сайт изразява професионализма, който влагате в своя бизнес и отношенията с вашите партньори. Подобрената функционалност и представителна визия обещават на вашия бизнес бъдеще. От вас се иска само да го пожелаете.

Какво предлагаме от IdeaMax.eu при изработка на фирмен сайт с нашия страхотен СРЕБЪРЕН пакет, който е идеален за вашия бизнес:

  • Цена от 920 евро без ДДС за напълно функциониращ фирмен уеб сайт
  • Отлично качество – получавате функционален и приветлив сайт
  • Бързо изпълнение – в рамките на едва 2 седмици след  като сме получили всички текстове, изображения, изисквания и одобрение за визията
  • Админ панел за управление на информацията в сайта ви
  • До 5 различни визуални концепции преди одобрение от ваша страна
  • Интегрирани актуални основни SEO концепции в структурата на вашия сайт
  • До 40 отделни уеб страници + Галерия с до 50 снимки + Форма за контакт
  • Интеграция на бутони за взаимодействие със социалните фирмени профили – Facebook, Twitter…
За какъв проект са предназначени средните сайтове като големина?

Средният тип сайтове представлява по-широка версия на малкия сайт или с други думи – благодарение на него ще бъдете по-достъпни и детайлния в своето бизнес представяне онлайн.

Докато при малкия сайт се изработват 5-10 основни странички, при средния вариант обемът на страниците може да достигне до 30-40 броя, които подробно да представят всеки аспект от дейността на фирмата.

Какво се включва в услугата?

В цената за изработка на среден тип сайт се включва всичко онова, за което се договорите с агенцията.

За да съществува един сайт има нужда от хостинг, домейн, дизайн, архитектура, база данни.

На последващ етап може да се обсъжда seo, копирайтинг и всичко останало, което може да послужи за по-доброто представяне и оформление на самия сайт.

Хостинг и домейн ще бъдат ли включени като подарък?

Хостингът и домейнът са неизменна част от съществуването на сайта. Те могат да бъдат включени в пакетната цена за изработка, но може да се наложи и вие да си ги закупите отделно.

В случай че се наложи да избирате доставчик на тези услуги, може да се доверите на ICN и да използвате промо код 10IDEAMAX за 10% отстъпка.

Ще има ли административен панел за управление?

В 21 век е трудно да се срещне сайт без админ панел, тъй като изискванията и развитието на онлайн проектите изискват улеснена корекция и добавяне на информация от страна на собствениците.

Именно поради тази причина се предоставя достъп до админ панел за управление на съдържанието.

За какъв период от време ще бъде изработен сайта?

Срокът за изработка на подобен тип размер на сайт отнема около две седмици. Този срок може да се редуцира към по-бързо изпълнение, в случай че се съгласите да заплатите допълнителна такса.

Има вероятност понякога създаването на сайта да е по-бавно, ако предварително агенцията е предупредила, че в момента няма възможност за бърза реакция.

4.5/5 - (70 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu