IdeaMAX

PPC

IdeaMax » Блог » PPC
evtina-reklama-google-ideamax-eu.jpg

Ако сте се интересували от това да работите с компания, специализирана в предоставянето на решения за PPC реклама в Google, то неизменно сте попаднали на оферти за такси по 100лв на месец и дори по-малко от най-различни самопровъзгласили се за велики PPC измамници и гурута. ...
zashto-aduyrds.jpg

Google през последните години притискат изключително онлайн маркетинг агенциите да използват тяхната платформа Google Ads при PPC реклама. Редица неща говорят зa агресивния подход на търсачката в този аспект, но в крайна сметка, както се казва – ако животът ти поднесе лимони, направи си лимонада. ...

Търсите лесен начин сайтът ви да се показва сред първите позиции в Google? Вероятно вече сте попаднали на PPC стратегията, която представлява платена реклама в търсачката. Особеното при тази реклама е, че заплащате само, ако потребител кликне на линка към вашия онлайн магазин или уебсайт.

Въпреки че тази стратегия за онлайн PPC реклама набира популярност, поради безотказните си резултати, тя остава непозната за много собственици на онлайн бизнес. Как се прави PPC кампания не е секретна тайна и всеки може да се научи, стига да има достоверен източник, който да го насочи.

Ideamax поема ангажимента на пътеводна звезда във Вселената на SEO оптимизациите и онлайн рекламата. Ние следим тенденциите в сферата и винаги се опитваме да ги предоставим на нашите клиенти и на читателите на наши блог на разбираем език.

За нас практиката е много по-важна от теорията, но без ясна и добре разбираема теория, няма как да има успешна практика.

Статии за PPC в блога на IdeaMax

Ние не обичаме да разтягаме локуми. Ние държим на точното и полезно съдържание, което е предоставено по интересен начин. Заради това не губим времето ви, а ви предоставяме ръководства, статии и съвети от топ експерти, чрез които да опознаете света на PPC рекламите.

В нашия блог ще намерите много видове текст, които са предназначени както за начинаещи в дигиталния маркетинг, така и за вещи онлайн гурута, които си признават, че винаги има какво още да научат.

Представяме ви много стратегии за оптимизация на PPC както и работещи методи, с които да постигане на отлични резултати. Статиите в блога на тема PPC ще обогатят знанията ви и ще ви помогнат по-лесно да анализирате данни от кампания с цел взимане на решения.

Споделете наученото от блога ни с прохождащи или с ветерани в правенето на бизнес онлайн.

4.5/5 - (68 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu