IdeaMAX

Провокативният текст в рекламата

IdeaMax » Блог » Съвети за копирайтинг и писане на текстове » Провокативният текст в рекламата
Провокативен рекламен текст

Попаднахме съвсем случайно на един изключително стойностен рекламен текст. Той е написан по правилата, които ние се стремим да изповядваме – провокативните.

Маркетинг съдържание от висок клас

Трябва с ръка на сърцето да признаем, че сме на светлинни години от създателя на текста (знаем кой е, но няма да е интересно да ви кажем), но пък на него сигурно му липсват мечти, каквито имаме ние, а може би това донякъде ни успокоява.

Ето и това почти съвършено бижу, което ще накара някои от вас, всъщност тези, за които го публикуваме да бръкнат малко по-дълбоко в себе си и да разберат безапелационната самоувереност, с която текстът ви блъска в лицето, подхвърля ви като парцалена кукла и ви запраща където си пожелае. Това дами и господа е провокацията. Харесва ви нали?

Провокативни маркетинг текстове

Ако сте прочели целия текст, то в една огромна степен сме сигурни, че сте поласкани от неговата груба искреност, която ви кара да го мразите, но и да му вярвате и да го „купувате“, както биха се изразили в САЩ. Дано и днес сте научили нещо полезно, както това направихме ние докато го анализирахме.

Не забравяйте да споделите на приятелите си в социалните мрежи този откровен шедьовър!

4.8/5 - (226 votes)
blank

Димитър Георгиев - Бико

Димитър Георгиев - Бико е основател на дигитална маркетинг агенция IdeaMAX. Притежава над 10 години опит в SEO за клиентски проекти на 5 континента, включително е консултирал някои от сайтовете в Топ 500 на планетата със стотици милиони потребители на месец, влизащи от търсещи машини като Google.

Свържете се с IdeaMax.eu