IdeaMAX

Полезни инструменти

IdeaMax » Блог » Полезни инструменти
favicon-rezultati-google-tyrsene-ideamax.jpg

1. Какво е Favicon? Фавиконите (favicons) са малки иконки (от 32х32 до 196х196 пиксела), които се виждат непосредствено до заглавията на страниците в резултатите от мобилното търсене на Google, както и при зареждане на страници от сайт в браузъра. В идеалния случай фавиконът на уебсайта трябва да бъде същия като логото на бизнеса. 1.1 Къде бихте могли да откриете Фав-иконката? Когато потребителите...

Никой автомонтьор не може да поправи колата ви ако няма точните инструменти и не знае как да ги използва. Това сравнение с пълна сила важи и за SEO специалиста, който освен на знания разчита и на полезни инструменти, които да използва в оптимизацията на вашия уебсайт.

Това да дигитални практики, техники, приложения, разширения и какво ли още не, които обединяваме под общото названия инструменти. Предназначението им е да даде достъп до скрити за обикновения потребител хакове, които да подобрят вашето онлайн присъствие.

Разбира се, тези инструменти не са тайна разработка на бюро по разузнаването и са напълно достъпни за всеки, който иска да се възползва от тях. Уловката е, че те понякога остават скрити между други дигитални практики, които не дават толкова добри резултати.

Добрата новина е, че ние с интерес следим всички нови инструменти и обръщаме внимание на вече доказаните техники. Ние се стараем да споделяме всичко, което може да ви е от полза за създаването на успешен онлайн бизнес.

В нашия блог може да прочетете интересни статии и ръководства, които да ви насочат как да използвате някои от най-успешните инструменти в дигиталния маркетинг.

Съвети за използване на SEO инструменти

Знаем, че тази сфера може да е трудна за разбиране от някои хора, поради неразбирането на някои техники и термини. Стараем се да предоставим информацията по достъпен и разбираем начин.

Ние изготвяме ръководства, които да ви насочат през какви стъпки да трябва да преминете при използването на даден дигитален инструмент. При въпроси винаги може да се свържете с нас и да получите експертен съвет.

5/5 - (3 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu