IdeaMAX

Новини

IdeaMax » Блог » Новини
site-speed-crawling-budget-seo-ideamax-eu.jpg

Сигурно и Вие сте чували безброй пъти едни и същи мантри, когато говорим за оптимизация за търсачки, и по-специално колко е важна прословутата скорост на зареждане на сайта за потребителите? Обикновено аргументите са повече от посредствени и именно върху това ще се фокусираме в този материал в блога на дигитална рекламна агенция IDEAMAX, за да обясним защо е важно, а не как просто да го направвит...
onlayn-biznes-42-predimstva-v-1-klik-1200x681.jpg

Онлайн бизнес през 21 век е нещо, което се е превърнало в нещо като норма и дори клише. Намалените разходи за администрация и управление, човешки ресурс и търговски площи са фактори, които нито един прогресивен, устремен към успеха бизнес не може да пренебрегне в ерата на Интернет. Ако вече се чудите защо са ни нужни цели 42 причини, за да ви мотивираме да създадете своя онлайн бизнес, то истинат...
biznes-prozrenia-digitalen-marketing-ideamax-eu.jpg

Кризата с пандемията от коронавирус COVID-19 се оказа отрезвяваща за световната икономика, здравеопазване и дори цялата ни цивилизация, която се оказа абсолютно безпомощна и най-лошото – тотално лишена от възможност да мисли и да създава алтернативни решения. В този материал обаче няма да си говорим за здравната страна на нещата, а ще обърнем значително внимание на онлайн бизнеса в контекста на CO...
marketing-agencia-vs-ueb-studio-ideamax-eu.jpg

Ако ви предстои изработка на Интернет магазин или фирмен презентационен сайт, то неизменно в главата ви нахлуват куп въпроси, касаещи избора на изпълнител. Когато решим да пътуваме до някоя забележителност планираме пътуването си, нали? А защо не го правим с бизнеса в България? А защо не го правим със сайтовете си в България? Ако за вас важи правилото „Да правим каквото трябва, пък да става как...

Напоследък всички с опитваме да избягаме от новините, защото те рядко са положителни. По друг начин стои въпросът с информационния поток в дигиталния свят. Това е сфера, в която новините за иновации и технологичен напредък са ежедневие.

За всеки собственик на онлайн бизнес е важно да бъде информиран относно новостите. Това може да помогне за взимането на важни бизнес решения. Ние най-добре знаем това. Не само защото година наред развиваме предлагането на онлайн услуги за бизнеса, но и защото сами изграждаме такъв.

Истината е, че всяко едно събитие, което се случва в страната ни или по света може да повлияе на вашия онлайн магазин без значение какви продукти предлагате. Поради тази причина е важно да събитията по света и как това се отразява на вашата таргет аудитория.

Какви новини може да прочетете в блога на IdeaMax

Надяваме се, че ви убедихме колко е важно да следите информационни поток не само за новостите в дигиталните среди, а и като цяло. Въпреки това нашия блог се съсредоточава върху новини, които могат да помогнат на вашето онлайн представяне и разбира се, да донесат повече печалба.

В блога на IdeaMax може да прочетете:

  • Новини обвързани със социални мрежи

Ако се интересувате от нововъведения в най-използваните социални платформи, не пропускайте да следите нашия блог.

  • Иновации в социалния маркетинг

Ние специализираме в предлагането на SEO оптимизация, затова е важно винаги да сме информирани за иновациите в тази сфера. Не сме егоисти, а напротив с радост информираме нашите клиенти и читатели за тенденциите в сферата чрез съдържанието в нашия блог.

  • Обвързани с бизнеса

Винаги казваме, че една добра SEO оптимизация не може да помогне на бизнес, който не е изграден по правилен начини. Споделяме с вас най-актуалните ръководства, за да ви помогнем да изградите успешен бизнес.

4.5/5 - (95 votes)
Свържете се с IdeaMax.eu